Ahad, 1 Januari 2012

GAMBAR KITAR SEMULA ANANG SAFWAN?

Kiriman di fesbuk ini pula cuba menyakinkan orangramai bahawa kejadian Anang Sfawan benar-benar berlaku dengan memberikan gambaran kononnya abang Lan tempohari berada di lokasi kejadian di UPSI pada malam tadi. 
TIADA GAMBAR TERKINI ANANG SAFWAN KENA PUKUL YANG DIKELUARKAN OLEH PAKATANGUSELALUTIPO KERANA APA?
SEBAB KEJADIAN ITU TIDAK BERLAKU SEBENARNYA?

Selepas ini bolehlah kita menggunakan isitlah PAKATANGUKSELALUKUATIPO. Fitnah Mega yang cuba mereka ketengahkan mengenai Anang Safwan nampaknya memakan diri Pakatangukselalukuatipo.Perhatikanlah gambar-gambar yang disyakki adalah kitar semula ini. Semuanya di petik dari fesbuk.


Gambar Anang Safwan yang di atas telah digunakan untuk menyebarkan fitnah mega kononnya Anang Safwan telah di pukul sehingga koma.
Anda sendiri boleh melihat beberapa kejanggalan dalam gambar di atas.
Satu gambar Anang Safwan terbaring .. bajunya lain .. kepala nya tiada kesan darah
Satu gambar lagi ... kepala Anang Safwan tiba-tiba berbalut
Pakai baju lain....
Adda baju plak kesan darah walhal dalam gambar Anang Safwan terbaring bajunya tidak memperlihatkan sebarang kesan darah pun.
Jadi? Jelaslah gambar-gambar di atas adalah gambar-gambar kitar semula sahaja.

DI BAWAH INI ADALAH CARA DAN TEKNIK PAKATANGUKSELALUTIPO PUTARBELIT INSIDEN DI UPSI MELALUI GAMBAR-GAMBAR KITAR SEMULA.PAKATANGUKSELALUTIPO sudah kantoi dalam isu yang sengaja mereka rekacipta. Perhimpunan haram SMM pada malam semalam disuraikan tanpa sebarang kejadian tidak diingini. Begitu juga pada sebelah pagi tadi. Protes haram SMM turut disuraikan secara aman. 

PAKATANGUKSELALUTIPO memang bergantung harap kepada fitnah-fitnah mega untuk menjayakan rancangan jahat mereka. 

Sebenarnya PAKATANGUSELALUTIPO melakukan tindakan yang menggali lubang liang lahad mereka dan menyelamatkan UMNO/BARISAN NASIONAL. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...