Khamis, 19 Januari 2012

3 EKUR LEMBU SEJAGAT DI SAMAN KAK IJAT.Rafizi Burger dan Mak Lempira Zuraidah Di Saman RM100 Juta Kerana Membuat Fitnah Melampau Dalam Isu NFC.

Disahkan melalui lapuran Utusan Malaysia bahawa Kak Ijat melalui peguamnya Datuk Seri Shafie Abdullah ke atas Rafizi dan Zuraida sejumlah RM100 juta kerana memfitnah beliau sekeluarga dalam isu NFC.

Setelah 3 bulan kak Ijat sekeluarga menahan sabar dan mencuba pelbagai alternatif lain memberi peluang kepada Rafizi dan Zuraida akhirnya menyaman keduanya adalah cara terbaik. Kedegilan Rafizi dan Zuraida sendiri yang menjemput saman malu sebesar itu difailkan terhadap mereka. 

Rafizi dan Zuraida sengaja memutarbelitkan mengenai pinjaman mudah RM250 juta sebagai geran. Mereka seterusnya sengaja melemparkan persepsi bahawa 'Geran' itu disalahgunakan melalui pembelian kondo mewah di Bangsar dan di Singapura. Mereka juga sengaja melakukan kekeliruan mengenai prosedur perlepasan jumlah RM250 juta seolah-olah berlaku penyelewengan.

Kak Ijat bersendirian dalam hal ini. Kita doakan agar beliau sukses dalam membersihkan kekotoran fitnah mega Pakatan haram jadah serta rakyat menolak fitnah mega tersebut.

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...