Rabu, 28 Disember 2011

MAZLAN ALIMAN CIUM TANGAN ISA SAMAD?

MENARIK. apa pun mari tengok apa yang telah di tulis oleh adik hamba ini TENGGARA IS SOUTHEAST mengenai pekhabaran tersebut:-
Semalam TS Isa turun ke negeri Johor. Pada siang harinya, beliau bertemu peneroka di beberapa buah Felda manakala sebelah malamnya pulak diadakan majlis ramah mesra dengan para pemimpin peneroka. Dari maklum balas yang diterima, nampaknya warga peneroka di Negeri Johor menyambut baik cadangan pengapungan FGVH di pasaran saham. Itu yang Mazlan Aliman frust menonggeng.

Agaknya tak mahu ketinggalan dalam menonjolkan diri di kalangan masyarakat Felda, hari ni Mazlan Aliman berbunyi lagi. Tapi nampaknya Mazlan tak sentuh pulak fasal pengapungan FGVH. Agaknya dia dah faham dan mungkin dah boleh terima konsep perniagaan billion-billion. Tapi sakit hatinya pada TS Isa Samad masih tak hilang lagi.
 Mazlan Aliman ini salah seorang yang agak keliru mengenai hakmilik peneroka, FELDA dan peranannya sebagai orang Melayu bergama Islam. Baca seterusnya di sini TENGGARA IS SOUTHEAST.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...