Rabu, 28 Disember 2011

MALU SUNGGUH BUAT JELAJAH SELURUH MALAYSIA UNTUK HALALKAN ROGOL LIWAT DAN SEKS LUAR TABIE'

RAKAN MKP (Matkilaupenang) mendedahkan bahawa SMM dan BEBAS melancarkan kempen jelajah seluruh Malaysia. Temanya ialah untuk membebaskan gay tua pujaan mereka dari kesalahan liwat, seks uar tabie' dan jenayah rogol. Jadi kepada semua remaja dan rakyat Malaysia berhati-hati jika kumpulan tersebut datang ke tempat anda. 

Risau jika anda di rogol dan di liwat secara beramai-ramai. Pepuak itu sudah hilang kewarasan mereka. Di samping itu juga mereka berharap dapat mencetuskan revolusi yang bakal memalukan Malaysia kerana mempertahankan gay tua yang merogol, meliwat dan melakukan seks luar tabie'. Jika anda terserempak dengan mereka lari sejauh-jauh yang anda mampu untuk menyelamatkan diri anda. Atau anda boleh ambil gambar dan buat kiriman di dinding fesbuk NADI RAKYAT, SUARA INSPIRASI MALAYSIA grup-grup pro UMNO/BN yang lain. 

Petikan:-
KUALA LUMPUR 28 Dis: Walaupun mendapat pelbagai ugutan dan kecaman khasnya dari pemimpin Umno, mahasiswa masih tidak gentar bagi memperjuangkan hak mereka dan menuntut kebebasan akademik dilaksanakan di negara ini.
Terbaru, Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM) bersama Gerakan Menuntut Kebebasan Akademik (BEBAS) akan mengadakan jelajah ke semenanjung Malaysia untuk menyampaikan mesej serta tuntutan mereka.
“SMM & BEBAS akan memulakan jelajah ini dengan mengadakan serahan memorandum & sudut pidato Kebebasan Akademik di dua negeri di Utara Tanah Air,” kata
kumpulan mahasiswa berkenaan dalam satu kiriman email kepada keadilandaily.
Turut serta dalam siri jelalah itu, ialah pemimpin mahasiswa Universiti Perguruan Sultan Idris, Adam Adli Abdul Halim yang baru-baru ini mencetuskan kontroversi apabila menurunkan bendera Presiden Umno, Datuk Seri Najib Razak.
Selain itu, ia turut disertai Pengerusi SMM, Ahmad Syukri Abd Razab, Safwan Anang (BEBAS), Adam Adli Abdul Halim (LMP UPSI), Haziq Abdullah (KAMI) dan Ekhsan Bukharee (AKSI).
Satu memorandum Kebebasan Akademik akan diserahkan kepada Kerajaan Negeri Kedah pada 29 Disember, jam 10 bertempat di di Wisma Aman, dan disusuli pidato Kebebasan Akademik di Padang Kota Lama, Pulau Pinang Jam 1 tengahari.
Semalam, SMM dan BEBAS dilapor akan mengadakan perhimpunan menuntut UPSI menggugurkan tuduhan terhadap Adam Adli dan menuntut supaya Akta Universiti
dan Kolej di Mansuhkan.
Menurut Ahmad Syukri, mereka akan berkampung selama 16 jam di hadapan UPSI bermula 9 malam pada 31 Disember sehingga jam 1 petang keesokan harinya.
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...