Sabtu, 17 Disember 2011

INILAH SEBAB DAP RASIS AKAN HILANG SEMUA KERUSI. JOM TONTON APEK TUA MEREPEK.

BILA APEK TUA INI MEREPEK
RAMAI YANG BUAT-BUAT FAHAM.

Siapa yang mempercayai kata apek tua ini memanglah jenis sekolah tinggi tapi tak habis belajar.

Suatu soalan kepada Apek Tua ini : Apakah DAP Rasis Mampu Berubah (termasuklah dirinya yang tak berapa nak fasih berbahasa Melayu) ?

Apek Tua ini menuduh DAP dan beliau menerima Islam sebagai Agama rasmi Persekutuan tetapi bukan Tauhid Islam serta syariat Islam. asalkan saja murtad dibenarkan mengikut piagam Hak Asasi Manusia bebas beragama. Anda faham?

Apek Tuan ini menuduh tidak menentang institusi Raja-raja Melayu asalkan institusi itu tidak berfungsi. Anda faham?

Apek Tua ini yakin UMNO tidak akan mampu berubah kerana jika beliau yakin UMNO mampu berubah itu bermakna mengakui kekuatan UMNO. Anda faham?

Apek Tuan ini menuduh pentadbiran DS Najib lebih rasuah daripada pentadbiran terdahulu berdasarkan kepada indeks yang di buat oleh pihak DAP sendiri tanpa di audit oleh pihak bebas ketiga. Jika Apek Tua ini kata pentadbiran DS Najib bagus nanti rakyat tak mengundi DAP Rasis. Anda faham?

Apek Tua ini menuduh Ketua Wanita UMNO adalah korup kerana jika Apek Tua kata Ketua Wanita UMNO tidak korup itu bermakna beliau tidak menyokong aspirasi pengimpot daging lembu yang majoritinya adalah penyumbang dana DAP Rasis. Anda faham?

Anda dengar dan nilaikan sendiri dengan apa yang telah Apek Tua ini lakukan dan sebutkan pada 13 Mei 1969 ' MALAI SI- MATI MELAYU!"


Jangan Lupa juga Teresa Kok kata Apek Tuan ini adalah seorang ATHIES. kalau setakat cakap boleh lah. Adakah anda fikir Apek Tua tidak anti Melayu dan tidak anti Islam ?
MUSTAHIL !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...