Rabu, 30 November 2011

SAKIT HATI GUAN END DENGAR SERUAN PERPADUAN BANI JAWI OLEH MAT MASLAN.DAP AMAT GERUNKAN UMNO & PERPADUAN BANI JAWI.

Apabila Mat Maslan menyeru semua Bani Jawi tak kiralah samada ahli UMNO ataupun tidak Ketua Menteri yang paling Rasis di dunia Guan End terus meloncat kepanasan. Membara panas kedua cuping telinganya. Mendidih hatinya mendengar seruan perpaduan Bani Jawi. Selama ini DAP menghasut Bani Jawi agar berpecah belah. Menyebarkan fitnah hasutan mengatakan selama 54 tahun UMNO menipu Bani Jawi. Istilah seperti UMNOPUTERA digunakan bagi memburukkan UMNO agar Bani Jawi terus menjauhi satu-satunya parti politik untuk Bani Jawi berkumpul. PAS? PAS sudah lama menolak Bani Jawi dan kini berada dalam pengaruh DAP. 

Bagi memastikan Bani Jawi terus menjauhi UMNO (bilangan ahli seramai 3.4 juta orang) DAP mencipta suatu halusinasi / persepsi seperti berikut:-

Bani Jawi Bersatu, UMNO menjadi Kuat Apabila UMNO Kuat UMNO Akan Terus Menipu Bani Jawi. Selagi Bani Jawi Tidak Bersatu Bani Jawi Tidak Akan Di Tipu OLeh UMNO. 

(Walhal Ini Membuka Peluang dan Ruang Yang Luas Kepada DAP Untuk Menipu Bani Jawi seterusnya Meminggirkan Bani Jawi Dari Arus Perdana Kemajuan Dan Pembangunan EKonomi, Pendidikan, Sosial, Agama dan Politik)

Setakat ini masih belum ada mana-mana pemimpin UMNO mahupun bloger BN/ UMNO yang terhandal yang berjaya mengikis persepsi yang dilontarkan oleh DAP dengan efektif dan berkesan.  Inilah cabaran buat semua pemimpin, ahli, penyokong dan pejuang maya UMNO / BN buat masakini. 

Seruan hamba kepada semua pemimpin, ahli. penyokong dan pejuang maya UMNO/BN ialah kita semua harus bersepadu dalam satu nada keras membentak dan mengikis terus persepsi DAP tersebut.

Kita mulai dengan seruan bahawa BANI JAWI KUAT DAP MELONCAT!

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...