Selasa, 22 November 2011

KAK WAN JIJAH AKUI NURUL IJAH PERNAH BERONANI DENGAN BOTOL KICAP.

Kek Ini Mengingatkan Saya Kepada Saya Sendiri Punya Hik Hik 

BOTOL KICAP & NURUL IZZAH. Oleh kerana botol kicap yang di jual di KR1M (Kedai Rakyat 1 Malaysia) amat menyerupai botol kicap yang seringkali digunakan oleh Nurul Izzah untuk beronani semasa beliau remaja, Nurul Izzah akan membentangkan dalam sidang Parlimen bertapa HARAMNYA KICAP yang di jual di KR1M. Berlandaskan kepada pengalaman nyilunya itulah Nurul Izzah amat benci kepada botol kicap buatan usahawan Melayu Islam. 

Tony Puaka, ahli politik paling Rasis pula pernah mengalami pengalaman yang lebih pedih dari apa yang dialami oleh Nurul Izzah, Semasa kecil beliau pernah di liwat dengan sebotol kicap. 

Pemimpin Pakatan Haramjadah beriya benar membantah dan melancarkan kempen anti KR1M kerana mereka mahu rakyat terus sengsara tanpa pembelaan.Apabila rakyat semgsara maka mudahlah bagi pemmpin Pakatan Harmajadah untuk tersu berkuasa. 

Bukanlah soal halal atau haram kicap yang menjadi Agenda Utama Pakatan Haramjadah tetapi sebenarnya soal kelangsungan kekuasaan politik mereka.

Ingat, Pakatan Haramjadah sanggup mengorbankan:-
  1. Orang Kampung Memali
  2. Ibrahim Libya
  3. Baharuddin Ali
  4. Teoh Beng Hock
  5. Sharbaini
  6. Altantuya 
SEMATA-MATA DEMI KUASA POLITIK!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bila dah kemaruk kuasa...sudah tidak kenal...botol kicap atau botol cuka...hantam sajalah...labuuuu...

Tanpa Nama berkata...

Masyallah.. Ini Sudah fitnah. Saya baru menyelami agama Islam Dan tak per nah saya dengar dlm al Quran yg benarkan org Islam seperti anda bercerita mengenai org lain. Unless u r not Muslim or ur doing it for the job.. Wallahualm. I just hope Allah opens ur heart, because u sound so sad n angry.

Tanpa Nama berkata...

ape ler ngarut2 puak2 umno ni. tulis tu berakal ler skit. sedo sikit diri pak cik yer, dah tua nk mampos

Tanpa Nama berkata...

puak puak macam ko ni dasar bodoh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sangat bebal mentaliti rendah plus tak masuk akal... pasal benda lain ko kaitkan dengan onani apa hal.. lepas tuh tuduh membabi buta. Cakap pasal kicap onani dikaitkan.. memang bodoh..

Tanpa Nama berkata...

aikkk?? ada orang makan cili rasa pedas ye?? Hahaha nurul onani dengan botol..haha..lawak lawak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...