Jumaat, 25 November 2011

KAK WAN JIJAH AKUI KONDO LEMBU TIADA KONDO MELIWAT MEMANG BANYAK.

NFC , KR1M, RUU AKTA PERHIMPUNAN AMAN 2011 & LYNAS. Segala sifat tercela dan mazmummah adalah amalan mulia bagi pemimpin, ahli dan penyokong Pakatan Haramjadah. Seboleh-bolehnya mereka mahu semua rakyat Malaysia ini tidak lagi mempunyai adab tatasusila. Kesopanan dan kesusilaan bukanlah amalan seharian Pakatan Haramjadah. Bermula dari pemimpin sehinggalah ke pencacai mereka semuanya amat gemar menyebarkan persepsi dalam bentuk fitnah hasutan dan adu domba.Justru itu, BARISAN NASIONAL memperkenalkan 1MALAYSIA sebagai penawar dan ubat mujarab kepada segala tingkahlaku mazmummah lagi tercela didikan Pakatan Haramjadah. Disebabkan itulah 1MALAYSIA amat dimusuhi dan dibenci oleh Pakatan Haramjadah.

Dalam isu NFC ternyata DAP telah menghantar beberapa perisik dan perosak kepada NFC. Mereka telah menjadi kakitangan NFC dengan niat jahat untuk mensabotaj NFC dari dalam.Kini polis sedang menyiasat bekas kakitangan khianat tersebut di bawah kesalahan pecah amanah. Dikatakan mereka telah menyeleweng berjuta-juta ringgit wang NFC. Beginilah caranya DAP mahu merosakkan dan memberikan gambaran buruk kepada NFC kerana NFC adalah hasil usaha kerajaan untuk memantapkan lagi industri daging halal tempatan. Ini tidak disukai oleh DAP kerana DAP mahu orang Melayu Islam hanya makan benda-benda haram sahaja.

Samalah juga dalam isu KR1M yang digodakkan bersama oleh Nurul Izzah dan Tony Pua.Matlamat mereka ialah untuk mensabotaj usaha kerajaan BARISAN NASIONAL meringankan bebanan ekonomi rakyat melalui perkhidmatan penjualan barangan keperluan pada harga terendah. Natijah tindakan sabotaj mereka berdua ialah menghalang rakyat mendapat peluang untuk membeli barangan keperluan pada harga rendah. Sungguh tidak berperikemanusiaan tindakan mereka berdua yang hanya memikirkan kepentingan politik mereka sahaja.

Terbaru dalam isu RUU Akta Perhimpunan Aman 2011. Pakatan Haramjadah menuduh dan melemparkan persepsi buruk mengenainya. DAP mempunyai agenda amat jahat kepada mahasiswa/siswi Melayu Islam di semua IPTA dan IPTS. Berselindung di sebalik hak kebebasan berhimpun secara aman, DAP mahukan agar takrifan hak tersebut terus tergantung seperti sekarang di mana amat mudah DAP meracuni pemikiran dan memanipulasikan orang Melayu Islam melalui PAS dan PKR serta Majlis PErwakilan Mahasiswa/i di IPTA/IPTS. Impaknya ialah Melayu terus menerus bergaduh sesama sendiri. Perhatikanlah di dalam mana-mana demonstrasi besar-besaran sejak 2008 bilangan ahli DAP dan penyokong DAP adalah terlalu kecil berbanding penyertaan orang Melayu Islam. 

Dalam isu Lynas pula ternyata DAP memainkan peranan yang lebih besar lagi apabila tidak mahu Malaysia menjadi pemain utama dalam industri Nadir Bumi yang begitu ekslusif dan membawa pulangan lumayan. Jika Malaysia menguasai industri Nadir Bumi ini tentulah pihak yang dilindungi oleh DAP bakal sujud menyembah kaki Malaysia untuk bahan tersebut. 

Perlukah kita semua menari mengikut rentak genderang Pakatan Harmajadah yang membawa kita semua ke pentas perang saudara dan ketidakstabilan politik semata-mata DAP mahu menjadi RAJA KOMUNIS CAUVINIS DI MALAYSIA?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...