Rabu, 5 Oktober 2011

SAH CHEGUBARD DIMARAHI KAK WAN AZIZAH KERANA BOHONG!


Awat hang bengong sangat
CheguBard oiii ..


Cilakak ! Wa Kena Beb !

Berikut adalah jawapan rasmi daripada Datuk Seri Nazri Aziz mengenai isu cincin yang dibangkitkan oleh pihak Pembohong Real (PR) dalam sidang Parlimen:-
KUALA LUMPUR: Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) mengesahkan tiada sebarang pembelian cincin bernilai AS$24 juta oleh isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor. Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz berkata cincin kontroversi berkenaan turut dikembalikan kepada syarikat pemunya cincin itu selepas beberapa hari."Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) merujuk kes berkenaan kepada JKDM dan pihak mereka mengesahkan bahawa tiada sebarang pembelian ke atas cincin tersebut," katanya dalam jawapan bertulis di Dewan Rakyat pada Selasa. Beliau menjawab soalan yang dikemukakan Lim Lip Eng (DAP-Segambut) yang ingin mengetahui status siasatan pihak polis dan SPRM berhubung dakwaan pembelian cincin tersebut.Bagaimanapun menurut Mohamed Nazri, kes berkenaan tidak berada di bawah bidang kuasa SPRM kerana suruhanjaya itu hanya menjalankan siasatan bagi kes rasuah, penyalahgunaan kuasa dan penyelewengan seperti mana dalam peruntukan Akta SPRM 2009.Sebelum ini, Rosmah turut menafikan mengenai pembelian cincin berkenaan dan menyifatkan dakwaan tersebut sebagai fitnah.
Memanglah kerja pakatan ini sejak dulu menabur fitnah. Mereka ibarat TUKANG FITNAH PROFESSIONAL sama seperti PEMBUNUH UPAHAN cuma mereka berperanan membunuh karekter pemimpin-pemimpin UMNO dan BARISAN NASIONAL. Jika dibiarkan mereka terus menerus menabur fitnah tanpa sebarang tindakan ke atas mereka ini akan menjadikan mereka bertambah gila untuk berbuat fitnah. Sesuatu tindakan wajar dikenakan ke atas TUKANG-TUKANG FITNAH PROFESIONAL ini agar peranan mereka dihapuskan terus.

PAKATAN HARAMJADAH TELAH MENGHALALKAN 'FITNAH' ADU DOMBA, PENIPUAN, PEMBOHONGAN DAN PENYEBARAN GOSIP LIAR TANPA ASAS DAN FAKTA. DALAM TUNTUTAN AGAMA ISLAM, TUKANG-TUKANG FITNAH INI JIKA DITEMUI WAJIB DIKENAKAN HUKUMAN MANDATORI SEPERTI DALAM AKTA DADAH BERBAHAYA.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...