Rabu, 5 Oktober 2011

SAH CHEGUBARD DIMARAHI KAK WAN AZIZAH KERANA BOHONG!


Awat hang bengong sangat
CheguBard oiii ..


Cilakak ! Wa Kena Beb !

Berikut adalah jawapan rasmi daripada Datuk Seri Nazri Aziz mengenai isu cincin yang dibangkitkan oleh pihak Pembohong Real (PR) dalam sidang Parlimen:-
KUALA LUMPUR: Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) mengesahkan tiada sebarang pembelian cincin bernilai AS$24 juta oleh isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor. Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz berkata cincin kontroversi berkenaan turut dikembalikan kepada syarikat pemunya cincin itu selepas beberapa hari."Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) merujuk kes berkenaan kepada JKDM dan pihak mereka mengesahkan bahawa tiada sebarang pembelian ke atas cincin tersebut," katanya dalam jawapan bertulis di Dewan Rakyat pada Selasa. Beliau menjawab soalan yang dikemukakan Lim Lip Eng (DAP-Segambut) yang ingin mengetahui status siasatan pihak polis dan SPRM berhubung dakwaan pembelian cincin tersebut.Bagaimanapun menurut Mohamed Nazri, kes berkenaan tidak berada di bawah bidang kuasa SPRM kerana suruhanjaya itu hanya menjalankan siasatan bagi kes rasuah, penyalahgunaan kuasa dan penyelewengan seperti mana dalam peruntukan Akta SPRM 2009.Sebelum ini, Rosmah turut menafikan mengenai pembelian cincin berkenaan dan menyifatkan dakwaan tersebut sebagai fitnah.
Memanglah kerja pakatan ini sejak dulu menabur fitnah. Mereka ibarat TUKANG FITNAH PROFESSIONAL sama seperti PEMBUNUH UPAHAN cuma mereka berperanan membunuh karekter pemimpin-pemimpin UMNO dan BARISAN NASIONAL. Jika dibiarkan mereka terus menerus menabur fitnah tanpa sebarang tindakan ke atas mereka ini akan menjadikan mereka bertambah gila untuk berbuat fitnah. Sesuatu tindakan wajar dikenakan ke atas TUKANG-TUKANG FITNAH PROFESIONAL ini agar peranan mereka dihapuskan terus.

PAKATAN HARAMJADAH TELAH MENGHALALKAN 'FITNAH' ADU DOMBA, PENIPUAN, PEMBOHONGAN DAN PENYEBARAN GOSIP LIAR TANPA ASAS DAN FAKTA. DALAM TUNTUTAN AGAMA ISLAM, TUKANG-TUKANG FITNAH INI JIKA DITEMUI WAJIB DIKENAKAN HUKUMAN MANDATORI SEPERTI DALAM AKTA DADAH BERBAHAYA.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


4 ulasan:

PenganutPAS berkata...

Apa hak wan azizah nak chegubard . Wan azizah mana boleh marah chegubard . Sebab wan azizah pembohong lagi besar dari chegubard.

apa kata murshidur am PAS

Tanpa Nama berkata...

Apa kah hukum hudud kalau sesorang tu memfitnah orang lain? Tolong Pak Niky jawabkan. Saya mcm sudah tak percaya lagi blog pembakang ni- fitnah dari DS Najib dgn Atantuya la, DS Rais dgn pembantu rumah orang indon la dan banyak lagi fitnah diaorang ni. Yg terikut2 dan percaya fitnah ni pun berdosa juga la- non-malay bumi

Tanpa Nama berkata...

macamana dapat gelaran chegu???????

Tanpa Nama berkata...

heran apanya ? bukankah chegu Bard inilah yg mengaku bahawa dia ditetakoleh orang UMNO masa kempen PRK di ijok ?

siap tunjuk belakang dia konon ditetak , ada 3 koyakan pada baju , cantik je koyak tu , peliknya dia tak calar sikit pun , darah pun tada ! memang spesis pendekar jurus pembelah zamrud si Bard ni ..

dan mari kita fikir semula sdh berapakah pembohongan dilakukan si BardShit ? pokoknya dia memang spesis pembohong tegar ..sebiji mcm anwar ! usah dipercayai manusia ini , dia pembohong !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...