Rabu, 5 Oktober 2011

KAK WAN AZIZAH AKUI PENDEDAHAN THE UNSPINNERS.


Oui ! .. me cest' il desperado le' Scorpenes

Ini masuk bab isu Scorpene di Perancis. Tukang karutnya SUARAM. Sejak dulu lagi SUARAM berjanji seperti berikut, 'Kami akan dedahkan fail kes pada September' kemudian 'Kami akan dedahkan fail kes pada Oktober" sebiji seperti skrip drama 'I've got the numbers!' dan 'Saya akan dedahkan gambar Altantuya dengan Najib!' dan 'Kami ada 50 kotak fail rasuah pemimpin UMNO!' dan 'Apa jadi pada Sirul dan Azilah?'. Tapi sehingga kini dimanakah benda-benda itu semua? Usaha-usaha Pakatan 'Cibai' yang MENGARUT !

Isu Scopene ini berkait rapat dengan isu pembunuhan Altantuya. Baik di pihak Anwar Ibrahim, DAP, PAS dan SUARAM, isu-isu itu dihangatkan bertujuan untuk membunuh karekter DS Najib dan kemudiannya mengikis kepercayaan rakyat kepada UMNO dengan BARISAN NASIONAL. Ianya bukanlah diniatkan di atas menegakkan apa-apa pembelaan ke atas Altantuya, bapanya dan anak-anaknya.

Rakyat perlu sedar bahayanya isu-isu tersebut kepada maklumat-maklumat sensitif keselamatan negara. Ini bukannya soal samada wujudnya rasuah atau penyelewengan tetapi soal membabitkan keselamatan negara. SUARAM adalah sebuah NGO yang dinaungi oleh unsur-unsur luar yang merbahaya kepada keselamatan negara.

Kesimpulannya, jika Anwar Ibrahim mampu mengupah doktor-doktor pakar untuk melakukan lawak jenaka di dalam mahkamah adalah tidak mustahil beliau juga turut mampu mengupah peguam seperti William Bourdon untuk mensensasikan isu Scorpene.

Sudahkah kes itu difailkan di mahkamah Perancis? Sudahkah permintaan di buat kepada Kerajaan Malaysia? Mana ? Sebaliknya SUARAM hanya menggunakan istilah ... AKAN DIFAILKAN .... jawapan mudah pengundi pula ... BAKAL FAIL isu Scorpene tersebut kerana ianya hanyala SANDIWARA saja.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...