Rabu, 5 Oktober 2011

KAK WAN AZIZAH TERDIAM BILA PAPA GOMO DEDAHKAN PENGAKUAN ANWAR IBRAHIM BELIAULAH PELAKU SEKS VIDEO.

Takpe Jijah ... abang tau sape punya kerja dok cerita kat Papa Gomo
"Bang ingat bang saja ka terar nipo berlakon? Jijah pun pandai gaks"

Petikan di bawah adalah pendedahan terkini oleh Papa Gomo. Sumber maklumat rapat yang boleh dipercayai menyampaikan kepada Papa Gomo. 
Video diatas ini menjelaskan bahawa memang Dato Seri Anwar Ibrahim lah pelaku dalam Video seks tersebut malah Gomo menerima makluman dari sumber rapat mengesahkan bahawa beliau pelaku Video Seks Dato Seri Bin Anwar Ibrahim telah mengakui bahawa beliau lah pelaku dalam video seks tersebut kepada Haji Hadi dan Lim Kit Siang pada minggu lalu.

Perhatikan, Papa Gomo menggunakan perkataan 'makluman SUMBER RAPAT' . Siapakah identiti 'Sumber Rapat' tersebut? Sejak beberapa hari kebelakangan memang ada desas-desus mengatakan wujudnya usaha-usaha 'Cah Keting' dalam PKR bagi memusnahkan dinasti Anwar Ibrahim anak beranak. 

Ini di tambah lagi dengan perkecohan pembahagian kerusi antara DAP-PKR. Termasuklah isu HUDUD. Tidak mustahil jika 'Sumber Rapat' yang dimaksudkan oleh Papa Gomo itu sebenarnya dan kemungkinan besar adalah orang yang amat rapat dengan Anwar Ibrahim sendiri !

Kalau tidak, takkanlah DAP sanggup membuat tawaran terbuka kepada bloger Melayu untuk membantu DAP. Kini, DAP juga giat menjalankan forum-forum privat yang disasarkan kepada kumpulan pengundi Melayu di bandar-bandar. Malah DAP-PAS membantah KERAS cadangan PKR untuk memboikot JTP sehingga memaksa Anwar Ibrahim menerima cadangan DAP untuk menyertai JTP.

Segalanya mungkin di dalam senario POLITIK MALAYSIA ini.

Jika BENAR ini mengesahkan bahawa PKR-DAP-PAS sedang bergolak hebat dari dalam. Manakala barisan peguam Anwar Ibrahim merupakan taktik licik DAP untuk menjahanamkan kerjaya politik Anwar Ibrahim supaya DAP dapat berdominasi di dalam Pakatan 'Tipo' Rakyat. Balsan setimpal ke atas KEJAHATAN DAP-PKR-PAS selama ini.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...