Jumaat, 14 Oktober 2011

KANTOI !Depa nak buat bohong untuk cetuskan kontradiksi dalam isu DUMC dengan keluarkan lagi gambar superimposed seperti di atas agar rakyat dapat di tipu dan dibohongi. Malangnya depa KANTOI!
Di bawah adalah gambar sebenarnya dan penejelasan daripada Dr Novandri. Di Fesbuk grup lain telah mendedahkannya.Hangpa tak pecaya lagi kalu , hang tengok sta gamba Pok Nik pulak. Sebagai bukti perbandingn untuk hangpa semua pikiaq.

Pok Nik jangan marah .. saja nak buat perbandingan.
Tiada niat jahat.

Serupa ja kan? dah tu ? SELAMAT MENOLAK DAP-PKR-PAS DALAM PRU 13 NANTI YEA. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jangan cepat sangat melatah, jangan kita lupa ada satu puak lagi dalam PR. Peranan DAP juga tak kurang hebatnya. Segala taktik mungkin didalangi oleh DAP.

Kalau kita lihat sekarang, kalau PAS, PKR dan UMNO bergaduh, siapa yang untung. Taktik begini kita dah sedia maklum siapa punya angkara.

Jadi DAP mengatur langkah supaya pihak yang membenci UMNO dalam PAS dan PKR akan menyokong DAP sekiranya ditakdirkan PKR dan PAS berkubur satu hari nanti.

Langkah ni boleh kita lihat, bila DAP sekarang sudah mula mencari2 bakat2 melayu dalam UMNO, PAS dan PKR untuk bertanding bagi pihak DAP dalam pilihan raya umum satu hari nanti.

Perancangan yang sangat halus....

Ya Allah, selamatkan umat islam Malaysia daripada anasir2 jahat ini.

Berpadulah demi, Agama, Bangsa dan Negara.

Tanpa Nama berkata...

lawakla gmbr pok nik tu..ha3

Tanpa Nama berkata...

patutnya masuka kan gambar lelaki Y @ KY sedang bogell baru cunnn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...