Isnin, 10 Oktober 2011

ANWAR IBRAHIM VETO. KAK WAN JIJAH MELANGU.

Hang Diam Jijah ! ... Hang tu Boneka saja ... Ni .. Khalid
Hang jaga-jaga noooo .... ceq nak 'KICK' ang nanti...

POTONG STIM. PELANTAQ HUJAH rakan bloger dalam entri terbarunya klik di sini KOMPLOT PAPA DOLL DENGAN UMNO KEKALKAN KHALID GAGAP. Isu baru sahaja hendak diperhangatkan. Bang Nuo sudah cantas kerana sudah kepanasan. Ini bermakna, maklumat asal adalah benar!
PELANTAQ HUJAH menulis:-
Ketua umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, isu berhubung tuntutan untuk mengganti Tan Sri Khalid Ibrahim sebagai menteri besar Selangor telahpun diselesaikan secara "demokratik."

"Kita beri mandat penuh kepada Tan Sri Khalid sebagai menteri besar," katanya kepada wartawan di bangunan parlimen hari ini.
Apabila di tanya oleh wartawan bilakah keputusan itu di buat, Anwar Ibrahim memberikan jawapan lari dari soalan seperti berikut;
Perkara itu (menggantikan Khalid G sebagai Menteri Besar Selangor) merupakan 'satu isu lama' tetapi timbul semula 'baru-baru ini' (dalam lapuran portal AntaraPos.com)
Lain di tanya,  lain di jawab oleh Anwar Ibrahim. Itu adalah petanda sememangnya ada komplot dalaman PKR untuk menendang keluar Khalid G. Bermakna Anwar Ibrahim memberikan jawapan bohong! Khalid G terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada kerusi empuk Menteri Besar tidak lama lagi. 

Pada fikiran hamba, PKR ini lebih bermasalah dari UMNO. Malah bukan sahaja PKR sedemikian tetapi DAP dan PAS turut mengalami pelbagai masalah dalaman yang teruk membusuk seluruh badan. Selamat Menolak DAP-PKR-PAS pada PRU 13 nanti. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...