Jumaat, 1 Februari 2013

#BMP231 #Tukar DAP PKR PAS HANYA TUBUH KERAJAAN LEMAH.

Perayu-perayu undi bagi pihak BADUT POLITIK NEGARA terutama sekur Hobbit bernama Isham Rais menyakinkan RAKYAT bahawa MALAYSIA perlukan sebuah KERAJAAN LEMAH. 

Menurut TEORI POLITIK HOBBIT Isham Rais, sebuah kerajaan lemah adalah bagus untuk RAKYAT sebab mudah di buli oleh sesiapa pun termasuklah manusia HOBBIT macam dirinya.

Pakej KERAJAAN LEMAH hanya ditawarkan oleh pakatam ahzab sasaulis DAP PKR PAS. 

Memang jelas lah puak SOSIALIS yang menyambung perjuangan KOMUNIS mahukan MALAYSIA mempunyai sebuah KERAJAAN LEMAH yakni DAP PKR PAS. 

Matlamatnya mudah iaitu agar RAKYAT SENTIASA BOLEH DI BULI SESUKAHATI oleh DAP PKR PAS. Membuka ruang amalan NEPOTISMA, KRONISMA dan RASUAH serta FAVORITISMA.

Sebab itulah pada hari ini kita melihat bagaimana PAS di buli cukup-cukup oleh DAP dan PKR dalam pelbagai isu-isu menyentuh sensitiviti kesucian agama ISLAM. 

MAJLIS 'BUBUR' SYORU PAS kini tidak lagi mempunyai KUASA dah. Sebaliknya ia telah digantikan oleh CEC DAP dan KETUA UMUM PKR. Sebarang keputusan MAJLIS BUBUR SYORU PAS boleh di-VETO-kan oleh CEC DAP dan PKR.

Waima ada pemimpin PAS menyeru agar penyokong dan ahli PAS hanya mengundi calon-calon beragama Islam, tapi bolehkah kita mempercayai calon-calon beragama Islam dari Pakatam Ahzab Sasaulisma?

Kita perlukan sebuah KERAJAAN KUAT dan TEGAS agar dapat melindungi, menjaga dan memelihara hak-hak serta kebajikan rakyat.

Dan hanya BN sahaja mampu menjadi sebuah KERAJAAN KUAT dan TEGAS. 


Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...