Selasa, 27 November 2012

AKTIVIS SASAULIS ANTI-LYNAS TAK RESPEK PERINTAH MAHKAMAH

INILAH PUAK-PUAK SASAULIS CAUVINIS YANG TAK RETI BAHASA DA MEMBALAS BUDI BAIK ORANG LAIN.

PUAK SASAULIS CAUVINIS MEMANG SUKA BERLUCAH DI KHALAYAK RAMAI -WARISAN DARI TAHUN 1969 BILA DAP CAUVINIS TUNJUK LUCAH MENCABAR KESABARAN ORANG MELAYU

Dunia ni menjadi kacau sejak wujudnya fahaman sasaulis. Sasaulis lahir daripada komunisma. Komumisma lahir dari puak setan atheis. Atheis lahir kerana Seigmund Fraud kata nak kasi masyarakat aman temteram biarkan saja masyarakat bebas melakukan apa kehendak mereka. Bermula era seks bebas. Di mana setan Siegmund Freud galakkan amalan seks bebas ikut hawa nafsu tanpa perlu patuh kepada sebarang nilai moral dan sekatan agama. 

Kemudian setan Karl Marx plak kata ada angota masyarakat yang jadi miskin tertindas berlakunya gejala sosial dan jurang perbezaan luas antara miskin dan kaya kerana SALAH SISTEM (Amacam pernah dengar tak alasan tu darpada puak sasaulis pakatam ahzab?).
Kononnya wujud pertentangan kelas sosial. Yang kaya semakin kaya dan yang miskin semakin miskin. Kononnya lagi ini semua.gara-gara puak kapitalis yang manipulasi barangan dan buruh kerana mereka ada modal.

Jadi Karl marx kata nak beri keadilan sosial kepada semua perlulah disamaratakan segala-galanya. Semua harta dihakmilikkan kepada negara. Cuma masa Karl Marx menulis teori itu beliau hutang sewa bilik dan nasi lemak dengan makcik jual karipap di depan rumah bungalo Dr Chen Man Hin.

Malaon ni jugak yang kata agama adalah candu bagi manusia. 

Teori sasaulisma dan komunisma akhirnya berkembang serta berebolusi selama beberapa abad. Di England dan di Perancis pulak, timbul gagasan REFORMASI yang mencipta Budaya RENAISANS. Puak-puak Reformis mencabar semua dogma dan kekuasaan tradisi gereja Katolik Papal dan raja-raja mereka. Mereka turut melaungkan KETUANAN RAKYAT!. Bermula nya idea Sistem Pemerintahan REPUBLIK dan sistem UNDI.

Malaon bernama Siegmund Freud. Beliau keturunan Yahudi dan dilahirkan di Austria. Menurut biografi beliau adalah salah seorang pengikut setia Zionis. Beliau lah orang yang bertanggungjawab mempengaruhi orang Barat mengamalkan Seks Bebas dan Rambang.

Beliau menganggap agama adalah ILUSI. Akhirnya beliau mati membunuh diri kerana pengambilan morfin berlebihan.  
Bila Mahkamah menolak permohonan injuksi puak-puak sasaulis anti-Lynas kerana terbukti Lynas Gebeng tidak membahayakan alam sekitar dan selamat; keputusan ini tidak dihormati oleh puak sasaulis anti-Lynas. Mereka memaksa majoriti rakyat dan mahkamah Malaysia menuruti kehendak minoriti mereka.

Sebaliknya mereka mahu melakukan ROBOHLUSI yakni mencabar kewibawaan mahkamah. Puak sasaulisma ini belum lagi menjadi pemerintah. Bayangkanlah untung nasib rakyat jika segelintir malaon ini menjadi pemerintah dan penguasa. Puak sasaulisma akan meletakkan diri mereka di atas sebarang perundangan yang ada.

Puak Sasaulisma mempraktikkan DISKRIMINASI ETNIK. Ada dua negara Republik Sasaulisma Demokrat yang berjaya melakukannya. Pertama Amerika Syarikat melalui penghapusan etnik pribumi nya. Kedua Republik Singapura melalui penindasan dan marginalisasi etnik Melayu.

Puak Sasaulisma anti- Lynas merupakan puak paling rasis dan mengamalkan diskriminasi etnik terhadap majoriti Melayu. Kempen anti-Lynas bersifat RASIS & DISKRIMINASI terhadap pekerja Lynas yang majoritinya adalah etnik Melayu yang bermastautin di kawasan perbandaran baru.

Seboleh-bolehnya puak anti-Lynas yang membawa agenda kafir harbi dapigs tidak mahu Melayu berada di dalam kawasan perbandaran. Lynas Gebeng memberikan peluang besar kepada orang Melayu di Gebeng untuk mendapat gaji lumayan di samping bekerja dalam suasana yang kondusif bagi membangunkan ekonomi mereka. 

Puak sasaulisma anti-Lynas tidak mahu Melayu Gebeng, negeri Pahang dan negara menjana pendapatan tinggi dan menjadi pemain utama dalam industri nadir bumi. Punyalah lahanat dan gampang sikap puak anti-Lynas nie. 

Kita kena fikir waraslah, mustahil kerajaan negeri Pahang dan Pusat hendak melakukan sesuatu yang memudaratkan rakyat. Tapi puak sasaulisma anti-Lynas memang melakukan sabotaj kepada kebajikan rakyat dan ekonomi negara.
 

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...