Sabtu, 8 September 2012

KIT SIALAN KATA BELIAU MEMANG BUKAN MANUSIA.

Kit Sialan Tidak Pernah Menyayangi Negara Ini Dan Menghormati Asas Kenegaraan. 
Baginya PAP adalah segala-galanya. 

Hamba cukup hairan kerana sejak 1969, Kit Sialan masih dibenarkan bebas di dalam negara ini menghasut dan melakukan provokasi. Beliau adalah anak didik kepada Lee Kuan Yew. Aspirasi politiknya ialah penyatuan Malaysia-Singapura dengan gabungan PAP-DAP sebagai teraju utama. Beliau telah banyak merosakkan perpaduan kaum dan kemajuan ekonomi negara sejak 1969. Beliau tidak ada satu jasa pun kepada negara ini. 

Kit Sialan tidak pernah menghargai kebebasan berpolitik yang diberikan kepadanya. Sebaliknya beliau menggunakan setiap peluang dan ruang untuk menjayakan aspirasi politik PAP di Malaysia melalui DAP dan Pakatam Jahanam. 

Jenayah terbesar beliau ialah Tragedi 13hb Mei 1969 yang diresapi oleh unsur komunis. Seperkara yang anda perlua tahu kerjasama di antara pihak sosialis dengan komunis bukanlah perkara luarbiasa pada tahun 1930an, 1940an, 1950an dan 1960an. Kerana komunis pada dekad-dekad itu merupakan sebuah blok berkuasa dan mempunyai banyak dana. 

Modus Operandi yang sama digunakan oleh Kit Sialan dan DAP. Apabila PAS dan PKR sudah habis kegunaan kepada DAP dan PAP , PKR dan PAS akan dimusnahkan samasekali. Perjuangan DAP ialah aspirasi cauvinis etnik Cina Nanyang yang takut kepada bayang-bayang sendiri. 

Pada dekad 1960an, 1970an sehingga kini pihak DAP masih menjalankan kerjasama secara diam dengan pihak komunis. PKM yang diharamkan sebenarnya disambung warisan mereka oleh PSRM yang kini bergabung di dalam PKN menjadi PKR.

Pada 1969 Kit Sialan melaungkan MALAI SI ! Kini PKR melaungkan KETUANAN RAKYAT ! PAS pula melaungkan "KAMI MALU JADI MELAYU" akhirnya Hj Hadi buat pusingan U bila baru-baru ini menyeru pula MELAYU SOKONG PAS.

Perosak-perosak negara ini hanya boleh dikenakan tindakan yang tegas dan keras jika BN mempunyai 2/3 majoriti atau lebih dari 2/3 majoriti. Peluang untuk rakyat berbuat demikian terbuka luas pada PRU 13 nanti.

Pada masa yang sama kepimpinan UMNO dan parti komponen BN perlu peka kepada kehendak rakyat jelata dan hendaklah di didik semula semua kepala-kepala yang masih keras kepala, manipulatif dan egoistik.
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...