Jumaat, 21 September 2012

BERAPA HARGA KAMU HENDAK JUAL NEGARA INI ANWAR AIB BRAHEEM?

Beranikah Anda Menjual Kemerdekaan dan Kedaulatan Negara Ini Kepada Proksi Zionis Seperti Anwar Aib Braheem dan Sekutu Politik nya Di Dalam Pakatam Pada PRU 13 Nanti?

ARAB SPRING bukan lah kebangkitan rakyat marhaen ke atas regim yang zalim. Ia adalah satu kebangkitan Kuasa Baru Dunia berpusat di Tel Aviv. Ianya bermula sebaik sahaja jatuhnya regim Saddam Hussin dan penaklukan Afghanistan. Tapi IRAN dibiarkan sementara waktu yang sesuai untuk ditakluki. Bermodalkan dengan slogan-slogan Revolusi, Ubah Regim menjadikan rasuah, penyelewengan kuasa dan penindasan sebagai tema utama, rakyat bawahan tertipu dengan permainan licik Zionis.

Badan-badan seperti N.E.D dan SUARAM diperalatkan untuk dijadikan batu loncatan susupan masuk ke dalam negara ini. Berselindung di sebalik program-program kebajikan dan latihan sedikit demi sedikit hasutan dilakukan ke atas generasi muda. Mereka mula menyusup masuk ke dalam kampus-kampus. Melalui kelab-kelab sosialis warisan lama dan persatuan-persatuan mahasiswa.

Bermulalah gerakan untuk memecahbelahkan perpaduan Melayu dan keharmonian antara kaum dan agama. Apajua cara kedua undur itu perlu mereka hapuskan. Bertali arus lah serangan demi serangan , label demi label dan slogan demi slogan termasuklah pembohongan di ulang-ulang untuk menimbulkan kebencian kepada nilai-nilai yang menjadi kekuatan agama, bangsa dan negara ini sejak tragedi 13 Mei 1969.

Antara lain bermula gerakan subversif HINDRAF disusuli dengan siri BERSIH. Akhirnya, rakyat mula celik dan sedar bahawa tidak ada maknanya untuk menghancurkan apa yang dinikmati sekarang. Pada PRN Sarawak, rakyat mula bangkit menentang gagasan yang di bawa oleh Pakatam.

Apabila mula terdedah pembohongan-pembohongan Pakatam gelombang Tsunami 2008 semakin surut dan tidak mungkin lagi berpihak kepada Pakatam. Dalam kecelaruan itu, para pemimpin Pakatam mula bertindak berasingan. Persengketaan lama di antara mereka mula tercetus kembali. Pada awalnya, masih mampu di kawal sehinggalah Hasan Ali di pecat dan bermaharajalelanya DAP menghina Islam.

Akhirnya, bibit-bibit penyatuan kembali bertunas setelah sejak sekian lamanya. Esuk, UMNO-PAS, PERKASA-JATI akan mengadakan demonstrasi Aman membantah penghinaan ke atas baginda Rasullullah shallallahu alaihi wassalam. Tindakan ini meresahkan Anwar Aib Braheem kerana tidak di jangka samasekali. olehnya.

Taktik menyalahkan UMNO di atas seerba serbi akhirnya semakin tawar dan hambar. Anak-anak muda mulai sedar bahawa mereka hanya menjadi alat untuk mencapai kepentingan politik peribadi Anwar Aib Braheem dan konco-konconya sahaja.

Dalam sekelip mata, urusniaga jual-beli agama negara dan bangsa ini terbantut. Musuh Islam dan musuh negara ini enggan membeli pada harga yang terlalu mahal. Tapi Anwar Aib Braheem masih berusaha menyakinkan para pembida/ pembeli agar meneruskan juga urusan jual beli. Berapakah harga yang ditawarkan oleh abang Nom kepada pembida/pembeli nya?

Sanggupkah anda menjadi pemangkin dan punca utama agama, negara dan bangsa ini terjual oleh abang Nom? 
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...