Khamis, 23 Ogos 2012

AISEH KALI PERTAMA LAH KAFIR HARBI DAP BERPELUH KETIAK.

Haiyaa Jib Lu Manyak Pandai Lor... Wa Pun Sudah Kina Belit Looorr .. 
Apa lagi Wa Mau Bikin?
Lgi Kuat Wa Serang Lu .. Lu Makin Kuat ...
Wa tatak Serang Lu .. Lu Makin Kuat ...
Haiyaaa Lu tatak Selupa Manusia ... 
Apa Bomoh Lu Pakai ?

KAH...KAH ....KAH ... Hamba tabik hormat Tun Dr Mahathir kerana pandai berpolitik. Pandai usik tempat paling senstif Pakatam Jahanam. Dengan hanya berbekalkan sepotong ayat berbunyi " Hudud Boleh Dilaksanakan Jika PAS dan UMNO bekerjasama " seluruh angkatan Pakatam Jahanam kena sawan ! Termasuklah Sakmongkol sendiri. 

Hamba juga tabik hormat kepada DS Najib, kerana pandai bersilat dalam gelanggang. Musuh dok serang kiri kanan depan belakang namun sebiji penumbuk pun tak sampai kepada DS Najib. Akibat kecewa musuh-musuh politiknya hanya mampu merungut "Najib Penakot ..." ..kah..kah..kah

Sakmongkol dan yang seangkatan dengan beliau pun masih tak dapat membaca dan memahami gerak-geri DS Najib dalam peperangan politik. Pada hukum akal dan pada hukum adat sepatutnya apa yang Pakatam Jahanam lakukan sudah cukup mampu menumbangkan BN dan DS Najib tanpa perlu mengadakan PRU 13. Sebaliknya, impak yang dikehendaki oleh mereka sudah keterbalikan pula. Kenapa ya? Kah ..kah ...kah.

Percayakah anda jika hamba katakan sebenarnya ahli-ahli politikus Pakatam Jahanam tidak mempunyai pengalaman yang cukup dan belajar tak habis bab berpolitik. Punyalah bahlol mereka sehinggakan BN dan DS Najib mampu mengekang semua dan setiap satu strategem politik mereka. Apakah kesimpulan?

Kesimpulannya:-
 1. Kepimpinan DS Najib lebih cemerlang berbanding dengan kepimpinan Pakatam Jahanam; dan 
 2. Kepimpinan DS Najib lebih unggul berbanding dengan kepimpinan Pakatam Jahanam; dan 
 3. Kepimpinan DS Najib lebih berpangalaman berbanding dengan kepimpinan Pakatam Jahanam; dan 
 4. Kepimpinan DS Najib mempunyai karisma dan kekuatan unik berbanding kepimpinan Pakatam Jahanam; dan 
 5. Kepimpinan DS Najib lebih bijak berbanding dengan kepimpinan Pakatam Jahanam. 
Bayangkanlah gabungan tenaga, fikiran dan pengalaman barisan kepimpinan Pakatam Jahanam:-
 1. Kit Siang, 
 2. Karpal Singh, 
 3. Dr Chan Man Hin,
 4. Anwar Ibrahim, 
 5. Pok Nik, 
 6. Hj Hadi, 
 7. Sakmongkol 
 8. Rafizi
 9. Isham Rais
 10. Husam Musa
 11. Lajim Ukin
 12. Bamburing 
Termasuklah Think Tank dari Indonesia, Singapura, CIA, MOSSAD, Tamil Naidu, Kumpulan Pemikir Revolusi Kebangkitan Arab  dan beberapa lagi agensi-agensi luar negara sudah empat tahun masih gagal dan insya Allahu Ta'ala akan berterusan gagal untuk menumbangkan kepimpinan DS Najib. Hebat kan? 

UMNO dan BN di bawah kepimpinan DS Najib masih tidak goyah dan terus berdiri tegak. Semakin kuat serangan semakin ampuh kekuatan UMNO/BN. Semakin lemah serangan berkali ganda kekuatan UMNO/BN.

Anda perlu tahu mengenai fakta ini kerana walaupun ada di kalangan anda yang berfikir 'Sudah tamatlah riwayat UMNO/BN pada kali ini' anda pasti terkejut !

DS Najib bukanlah orang baru dalam politik. Kerjaya politiknya bermula sejak dalam kandungan ibunya. Pengalaman berpolitik beliau terlalu luas. Pencerahan politik beliau tak terjangkau dek akal oleh mana-mana caingok dan Think Tank Pakatam Jahanam. Pada masa berumur 28 tahun beliau menjadi Menteri Kabinet termuda. Menjadi Menteri Besar pada usia yang muda juga. Beliau membesar dan menjadi dewasa bersama dengan usia kemerdekaan negara. Arwah bapa beliau adalah Perdana Menteri Malaysia yang membawa Malaysia keluar dari konflik paling dahsyat pada 1969 yang dicetuskan oleh Kit Sialan dan gerombolan sosialisma demo-keratnya. 

Siapa kata beliau tidak pernah merasai susah dalam hidup? 

Siapa kata beliau tak tahu menahu apa yang berlaku sepanjang 55 tahun kemerdekaan? 

Siapa kata beliau bukan berjiwa rakyat? 
 
Siapa kata beliau tidak kenal siapa musuh, siapa sahabat, siapa lawan dan siapa kawan beliau?

Siapa kata beliau mudah terkena sihir ?

Siapa kata beliau adalah aristokrat ?

Orang yang berkata demikian sebenarnya tidak kenal siapa DS Najib. 

Nasihat hamba kepada semua ' Dah cukup Panjang ke Mata Kail Tu ?" Kah ... kah ...kah 
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...