Selasa, 1 Mei 2012

ANWAR IBRAHIM HALAU KELUAR PESERTA BERSIH BABI 3.0 DARI SIDANG MEDIA.Budak Cina yang mempersoalkan tindakan perusuh Babi Bersih 3.0 bernama Benjy Lim. Siapa beliau? Beliau bukan agen UMNO atau ahli MCA atau SB. Beliau adalah salah seorang peserta BABI BERSIH 3.0. Beliau tidak berpuashati kerana semasa rempuhan dilakukan, Anwar Ibrahim, Ambiga dan semua pemimpin DAP PKR PAS duduk dalam hotel. 

Beliau turut mempersoalkan kenapa perlu melakukan rempuhan? Beliau mendakwa peserta Babi Bersih 3.0 sergah Anwar Ibrahim kerana gagal mengawal situasi.Beliau memarahi Anwar Ibrahim kerana gagal menjaga keselamatan para peserta dan dirinya yang boleh mengakibatkan mereka mati begitu sahaja. Beliau kata beliau datang untuk berhimpun secara aman dan bukan untuk merusuh yang dicetuskan oleh pihak penganjur sendiri.

Anwar menyalahkan polis tapi Benjy Lim berkeras mengatakan bahawa beliau tahu SOP polis kerana bukan sehari beliau hidup di Malaysia ini sebaliknya rusuhan berpunca dari tindakan penganjur yang memulakannya. Anwar tak senang dengan beliau akhirnya meminta beliau benarkan wartawan lain menanyakan soalan. Anwar kata nak layan Benjy Lim dalam satu 'sesi' lain. Erk !

Inilah gaya HAK KEBEBASAN BERSUARA dan MEDIA Pakatan rakyat. Kalau kritik tak boleh dan hanya pembodekkan melampau sahaja dibenarkan. Benjy Lim tak faham-faham lagi ker? 
Terbaeklah Benjy Lim.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Anugay kaki kelentong pun korang nak caya...
Dia anak beranak nak menghancurkan malaysia.
Tapi pelik masih ramaii yg sokong...
Sebab penyokong anugay nie semuanya yg bodah dan banganggggg.
Otak semua dah beku.... Lembupun tau nak bezakan yg baik dan yg kaki juboq...

Tanpa Nama berkata...

Apa habaq orang Pmtg Pauh ? dok kena mohong dgn kaki tutuh pungkoq....hangpa nak pangkah lagi kaa ??

Tanpa Nama berkata...

Aku pun tak pahamlah camne mereka boleh percaya dgn anugay. Dah banyak sangat bukti bukti tapi masih lagi menyokong si anugay. Gelap betul pintu hati mereka.

Tanpa Nama berkata...

baru berdepan ngan Benjy Lim pun dah gabra tahap gaban. siap kena halau lagi tuu. nilah demokrasi ala ala anugay

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...