Jumaat, 2 Mac 2012

ISU NFC, LYNAS & SURAT KE REGIM ZIONIS: DULU KUTUK TUN DR MAHATHIR, PAK LAH DAN DS NAJIB SEKARANG KAMI JILAT MEREKA BALIK- GENGSTER REFORM.Provokasi, intimidasi , ugutan, ftinah dan tohmahan merupakan senjata kepada para elitis pejuang maya pakatang menyerang kredibiliti pemimpin Barisan Nasional dan UMNO. Jika tiada fakta mereka akan memainkan auta persepsi wayang opera Cina. Tidak pernah surut sedikit pun fitnah dan tohmahan tersebut. Walaupun selepas itu didapati dan dibuktikan bahawa ianya fitnah dan tohmahan mereka akan tetap mempertahankan fitnah dan tohamah tersebut seperti yang Rafizi Gayboy lakukan.

Dulu merekalah memberikan gelaran Mahafiraun, Mahazalim kepada Tun Dr Mahathir. Diikuti dengan label Perdana Menteri Flip-flop dan selepas itu dengan gelaran Najib Altantuya, Najib Monggolia dan macam-macam lagi gelaran. Dalam isu NFCORP mereka menggunakan gelaran Lembu dan Kondo Lembu serta taik Lembu. Permainan ini amat digemari dan disukai oleh merek yang bergerak di atas platfom REFORM.

Cerita karut, cerita dongeng, cerita fantasi, cerita kurap dan macam-macam gelaran di cipta oleh mereka bagi memastikan rakyat membenci kepimpinan Barisan Nasional/ UMNO walaupun mereka tahu mereka berbohong mengenainya.

Apabila timbul keperluan untuk menumpang tuah bajet mereka akan menjilat pemimpin BN/UMNO untuk seketika. Setelah menerima bajet mereka kembali semula kepada kerja lama mereka berselindung di sebalik ucapan orang lain tentang intergriti.Mereka sendiri tidak ada intergriti.


Terdahlu Rafizi memfitnah NFCORP kononnya NFCORP melalui anak syarikatnya Farmhouse Supermarkets Pte Ltd. berbelanja di luar skop projek PFN. Ternyata beliau memberikan fakta yang salah. APA beliau lakukan? Beliau tetap mempertahankan fitnah beliau walaupun tahu beliau telah tersilap fakta.
“I apologise publicly to CapitalMall and NFC on factual errors that occurred; however, it does not eliminate the many questions that arise on NFCorp’s involvement in the operations of luxury supermarkets in Singapore,” Rafizi added.
Encik Rafizi, permohonan maaf anda juga tidak mensucikan diri anda dan berjuta persoalan mengenai intergriti dan kebolehpercayaan dakwaan-dakwaan anda yang berunsur fitnah dan tohmahan. Adakah ini jenis INTERGRITI yang dimaksudkan? 

Permohonan maaf anda membuktikan bahawa TIADA ISU PENYELEWENGAN DALAM PROJEK PFN DAN NFCORP, YANG ADA HANYALAH PERSEPSI DI DALAM MINDA YANG TEROBER DOS SUNTIKAN IDEALISMA REFORMASI.

Begitu juga dalam soal isu surat jawapan TDM kepada regim Zionis. Pembangkang mensensasikan fitnah oleh Anwar Ibrahim kononnya TDM meminta bantuan kewangan daripada Regim Zionis. Apabila surat tersebut diterbitkan ternyata bukan sahaja berlaku 'KEKHILAFAN FAKTA' tapi 'SEMUANYA ADALAH PEMBOHONGAN ANWAR IBRAHIM SEMATA-MATA.

Beginilah caranya pepuak dan jejuak Anwarinas dan Reform bergerak dan memusnahkan dan merosakkan agama bangsa dan negara agar poket mereka sentiasa dipenuhi dengan jongkong emas kuning sekuning minda mereka yang sudah tercemar dengan pelbagai watak jahat akibat zat susu lembu impot dari USA.

Parasit-parasit dan kuman-kuman seperti mereka amat perlu dinyahkan segera sekiranya BN mahu memenangi majoriti 2/3 dan lebih di setiap DUN dan Parlimen pada PRU13.

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...