Rabu, 22 Februari 2012

ISU KAPAL DAGANG ZIM: PELABUHAN KELANG TERLETAK DI NEGERI MANA?


ZIM ATLANTIC & ZIM U.S.A. pemilik dua buah kapal dagang yang membawa barangan dagangan menjadi sasaran bloger pakatang bagi menutupi keaiban kenyataan Anwar Ibrahim menyokong regim Zionis.A ntara fakta yang perlu anda semua ketahui mengenai ZIM Atlantic dan ZIM U.S.A. ialah:-
  1. Kedua-dua buah syarikat pengangkutan maritim (perkapalan) tersebut bukan milik kerajaan regim Zionis.
  2. Kedua-dua buah syarikat berpengkalan di luar wilayah regim zionis.
  3. Kesemua kapal milik kedua buah syarikat tidak pernah berlayar terus dari mana-mana pelabuhan di wilayah regim zionis spertimana yang di dakwa oleh bloger pakatang.
  4. Bendera yang berkibar di atas kapal dagang milik ZIM ATLANTIC ialah bendera Liberia bukan Malaysia.
  5. Kedua buah kapal dagang tersebut tugasnya membawa barangan dalam kontena dari negara-negara lain dan tidak menurunkan barangan dan kontena dari regim Zionis di pelabuhan kelang.
Isu dua biji kapal milik ZIM ATLANTIC dan ZIM U.S.A. hanyalah tipu muslihat pihak PKR melalui penulisan bloger upahan mereka yang tidak ada sebarnag intergriti. Ianya hanya sebagai perlindungan kepada serangan bertubi-tubi ke atas kenyataan Anwar Ibrahim menyokong regim Zionis. Sehingga kini Anwar Ibrahim gagal memohon maaf mahupun menarik balik kenyataannya itu. Kenapa?

Tindakan Anwar Ibrahim itu mengundang sejuta persoalan kepada semua. Seterusnya anda fikirlah sendiri kenapa selama ini tidak pernah kedengaran isu kapal milik ZIM ATLANTIC dan ZIM USA dibangkitkan oleh bloger dan J13? Isu ini dibangkitkan selepas Anwar Ibrahim tidak mahu menarik balik kenyataan kontroversinya. Anih dan hairan bukan?

Satu lagi persoalan yang berligar di minda kita ialah Pelabuhan Kelang terletak di dalam negeri Selangor. Negeri Selangor kini di tadbir oleh regim sosialis Pakatang. Jika sebelum ini kita tak pernah mendengar kapal ZIM ATLANTIC & ZIM USA berlabuh di pelabuhan Kelang, apakah maknanya jika pada hari ini kita mendengarnya pula?

Tidakkah itu bermakna bahawa kapal-kapal dagang berstatus mencurigakan pada pandangan bloger PKR hanya boleh dan diizinkan berlabuh di pelabuhan Kelang semasa pentadbiran regim sosialis Pakatang mentadbir Selangor. Peliknya kapal-kapal berstatus mencurigakan menurut bloger Pakatang hanya berlabuh di pelabuhan di negeri di bawah pentadbiran regim sosialis pakatang sahaja. Tidak kedengaran pula kapal-kapal tersebut berlabuh di mana-mana pelabuhan yang terletak di dalam negeri di bawah pentdabiran BARISAN NASIONAL. Pelik dan anih bukan?

TEPUK DADA TANYALAH IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...