Ahad, 4 Disember 2011

TERBARU PAKEJ 'BERTAUBAT SEBELUM TERLAMBAT' PAS -NABI PALSU NIK AZIZ.


PAKEJ BERTAUBAT SEBELUM TERLAMBAT
(PAKEJ TERBARU PAS)

Bagi memastikan apa yang dikatakan oleh seorang penceramah muda PAS bahawa semua orang 'alim dalam PAS adalah Nabi, maka PAS memperkenalkan Pakej ' Bertaubat Sebelum Terlambat'. Dalam Pakej ini antara dosa-doa yang diampunkan oleh Nabi Palsu Nik Aziz ialah dosa berzina, doa meliwat, dosa merogol sesama jantina, dosa menipu rakyat, dosa memperalatkan agama, doa menyesatkan akidah umat Islam, dosa menghina Allah swt, dosa menghina Rasullullah s.a.w. serta dosa-dosa lain. 

Inilah wajah PAS. Sewajarnya PAS ini ditarbiyahkan kembali kerana mereka sudah tidak kenal siapa Allah swt, siapa Rasullullah s.a.w. dan siapa Nabi serta siapa Ulama Warisatul Anbiya'.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sindiran yang agak keras dan keterlaluan terhadap PAS, tetapi bila difikirkan dan diselak kelakuan pemimpin PAS selama ini, rasanya kutokan ini adalah baru padan dgn muka diaorang.

ariff berkata...

ramai penyokong pas da sesat tak sempat bertaubat,,ada da meninggal dunia...sapa nak tanggung dosa mereka yg da peergi..pok nik,,hj hadi,,mat sabu,, ajaran sesat pas merosakkan islam tu sendiri dan dipandang hina oelh bangsa lain....apa yg dilakukan oleh pemerintah 50 tahun lps sekarang pas lakukan....dulu pas islam sekrg da kafir ...fatwa yg dikeluarkan oleh pas sendiri memakan diri.......allah tu maha berkuasa,,allah telah tunjukan yg mana benar yg mana salah.....

Tanpa Nama berkata...

Itu la hakikat hidup. Kalau suka maki, chachi orang lain maka Allah swt COD balik.

Sekarang apa jadi? Dulu-dulu aku suka pada PAS . Slogan Islamnya boleh juga terima. UMNO dia tibai (bila tak betui) dan DAP pun dia tibai selamba dan gah heroic je. Tapi bila sekongkol dengan PKR & DAP terus hilang kekuatan dia. Maknanya Allah swt dah ambil kekuatan mereka balik. Jadi la terkontang kanting tanpa haluan dan bukan setakat tak heroic plak, malah lembik, kena chuchok hidong, dan lain2 sifat lemah ...Kasihan !

Namun tak sedar diri lagi sehingga kini...Ya Rabbi , tohan sekian alam daku mohon doa berikan hidayat kepada mereka agar mereka sedar..AMIN !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...