Rabu, 16 November 2011

MASYHGUL KAK WAN JIJAH " HE'S GAY .. I'M NOT OK!'

18 ribu anak luar nikah- Selangor bakal menjadi Syurga Dunia
Gugurkan Kandungan - Seksualiti Neraka - Are We OK?!!

18 RIBU BAYI DILAHIRKAN DI LUAR IKATAN NIKAH. Kak Wan Jijah kata ' Anak luar nikah .. I'm OK!' tapi jangan soal LGBTIQ akaq Wan Jijah pasti berkata ' Oh NO! .. I'm Not OK!'. Berlainan pula dengan Nurul Izzah . " My Papa Great ! .. I'm Not Pengkid" Jawapan yang berbeza daripada si Ihsan " Papa is GAY ... I'm ashamed!" Karpal Singh sahaja berkata " Anwar Ibrahim has made enuff trouble for this country ... Anwar Ibrahim harus bertaubat!" .Rakan bloger KGC menulis.:
Pendedahan terbaru jumlah anak luar nikah di Selangor berjumlah 18,983 orang dalam tempoh 2 tahun jelas membuktikan bahawa golongan kopiah putih GAGAL dalam menjalankan tanggungjawap mereka.Punca sebenar harus kita fikir dan terus fikir. Sekiranya jawapan yang diterima adalah disebabkan pertambahan rumah-rumah urut dan juga pusat-pusat maksiat, itu adalah jawapan yang tepat. Kenapa wujudnya pertambahan?
Inilah apabila terlalu ramai sangat hendak menjadi Nabi, menjadi Imam Mahdi dan hendak menjadi Ulama Warisatul Anbiya (walhal tiada layak sedikit pun). Pakai kopiah, pakai jubah, janggut panjang, muka bersih, solat tak tinggal melalak pasal Hudud (liwat isteri boleh) tanpa ILMU YANG BENAR, maka inilah jadinya. 

Apabila sebuah negeri di perintah dan di tadbir oleh tiga buah parti yang berlainan ideologi, satu ngaku ISLAM tapi buat lain, satu mengaku perjuangkan keadilan sosial termasuk memerdekakan seks songsang dan satu lagi menyamaratakan agama dengan kehendak individu. Tak ubah seperti seekor raksaksa berkepala tiga yang selalu di lawan oleh Ultraman (itupun ada Ultraman bertanduk).

Fikirkanlah. Remaja kita yang menjadi mangsa akibat kerakusan berpolitik tak bertamaddun Pakatan Haramjadah.Pada kali ini buatlah pilihan dengan tepat. Undilah BARISAN NASIONAL.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...