Jumaat, 4 November 2011

HUH HAMPIR PITAM KAK WAN JIJAH.


DEWAN PEMUDA PAS PUSAT. Oleh kerana Ronnie Liu pakar 'overhaul'  bangunan kompleks sukan Kelana Jaya maka didapati amat perlulah juga mengoverhaulkan bersekali kesemua 'Dewan-dewan; yang ada dalam PAS (dalam bahasa Crotia bermakna 'Anjing') Bermula dari 'Dewan Himpunan Penyokong PAS' sehinggalah ke 'Dewan Pemuda PAS Pusat diluluskan di bawah program pakej Merakyatkan Ekonomi Selangor untuk dioberholkan oleh DAP. Dan kerana itu ....................

Hari Semalam: Dewan Pemuda Pas Pusat (DPPP) dengan bangganya berserta semangat 'konek' , dengan penuh riak egois, dengan rasa MARAH berkobar-kobar kepada Ambiga, dengan penuh keinsafan sehangat 'taik-taik ayam' mereka mahu berdemonstrasi membantah SEKSUALITI TERLAKNAT KE NERAKA. Tapi itu semalam lah sebelum Ronnie Liu mengeluarkan Notis Oberhol Dewan Pemuda Pas. 

Hari Ini: Dewan Pemuda Pas Pusat terpaksa tunduk akur kepada kemahuan Ronnie Liu wakil kepada DAP memmmmmmmmmbaaaaaaataaaaaalkan niat mereka yang diisytiharkan semalam. Saja je semalam tu buat gempaq.Alasan yang mungkin keluar nanti ialah kerana Dewan mereka akan dioberholkan oleh Ronnie Liu untuk mendapatkan C.F (Certified Fuck-up). 

Sekian terimakasih dilapurkan, Maaf di atas 'kelembutan' bahasa yang mungkin menyinggung perasaan sesetengah pihak (perasaan tersinggung umat Islam takde pula pas-dap-pkr hendak ambil peduli kan).

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...