Jumaat, 21 Oktober 2011

MELATAH KAK WAN JIJAH GARA-GARA MALAYSIAKINI.

Busyukkkkkkkk nyerrr bau Malaysiakini
Mulut Demo Hancingggg!!!

MALAYSIAKINI. Kini mereka pula tidak tahan dan tidak sanggup dihentam bertalu-talu. Hilang punca pendapatan mereka nanti. Siapa hendak bayar dan tanggung segala kemewahan yang mereka kecapi hasil kerja keras mereka menjadi tukang fitnah profesional? Edmund Bon (dia ni peguam muda dan ahi DAPSY) memberikan kenyataan bahawa Malaysiakini bakal menyaman Ezam kerana pendedahan-pendedahan yang di buat olehnya membabitkan sumber kewangan Malaysiakini. Habislah kakitangan Malaysiakini. Sukarlah mereka untuk mencari makan lagi. Bila kecoh-kecoh begini sudah tentulah penaja mereka akan menarik semula semua wang tajaan berserta faedah ke atasnya! Kurang lebih seperti kisah William Shakespeare 'Saudagar Venice - The Merchant Of Venice). Agak-agaknya para pembaca budiman sekalian berapa 'paun' dagingkah Malaysiakini perlu pulangkan kepada penaja mereka nanti? Jangan ada yang terjual 'daging' pula. Bak kata pepatah Arab tiga perkara yang amat digenari oleh orang 'Arab iaitu makan daging, duduk atas daging dan masuk dalam daging. Terbaru Malaysiakin sengaja membiarkan segala bentuk komen yang menghina orang Melayu, institusi Raja-raja dan Islam di dalam portalnya. Lihat petikan di bawah ini.
Kong Bu Fenzi · Top Commenter
Ini islam pengganas.Aku tumpang sepak sekaki. islam pengganas ini gunakan nama islam memperbodohkan rakyatnya, Dulu ketika berkuasa Gaddafi lah jadi Allah di duna Libya. - Islam itu indah,, islam itu adil, islam itu menegak keadilan... tapi hingga nak mati pun diheret dan didera rakyat , Kalau islam itu ada keadilan, tidak mungkin lakukan perbuatan yang jahil sedemikian.
- OOOOi..melayu islam , saudara islammu `Gaddafi ' itu kau tak sokongkah? sama sama saudara islam , kenapa perjuang islam di malaysia senyap macam anjing? kah kah kah.
Reply · 3 · Like· 42 minutes ago
Mark as SpamReport as Abuse


Kong Bu Fenzi · Top Commenter
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ibo_IB4YejE
Reply · Like· 31 minutes ago.Mark as SpamReport as Abuse


El-Haneef Abd El-Hameed · Top Commenter
Komen anda pada awalnya make sense tetapi di pengakhiran menyentuh sensitiviti. I dont like Gaddafi but I dont like your last statement too. Next time pls take care of all these wordings.
Reply · 3 · Like· 29 minutes ago.Mark as SpamReport as Abuse


Hairunnajib Suli · Top Commenter
tolong jaga bahasa kau..
Reply · Like· 28 minutes ago


http://www.malaysiakini.com/news/179263
Kepada semua kakitangan Malaysiakini kamu semua kenalah beringat kerana selama ini kamu semua 'memakan daging' orang Islam di Malaysia ini. Sekarang giliran kamu pula 'dipanggang' hidup-hidup di atas api yang kamu sendiri nyalakan. Apa macam? Syok kena panggang dengan api sendiri? Jom dengar apakata EZAM.TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...