Khamis, 27 Oktober 2011

KRISTIANISASI MELAYU DAP-PKR-PAS MENGHIMPUN KEKUFURAN AKHIR ZAMAN.

Alarh Korang Nie ... Itu Dulu lah .. Sekarang Ini PAS Perjuangkan BUKU JINGGAY.

ISU KRISTIANISASI MELAYU. Anda semua di ajak meneliti dan membaca petikan-petikan dokumen pendedahan ini Baca dengan emosi yang tenang, Jiwa yang tenang. Akal Fikiran yang tenang. Jangan benarkan iblisetanirojim laknatullah menguasai amarah anda semasa membaca pendedahan ini. Sebaliknya berfikirlah apakah sumbangan kita sebagai umat Nabi Muhammad s.a.w. di akhir zaman wajib lakukan demi mempertahankan akidah ISLAM yang suci. Jangalah mengambil jalan yang di pilih oleh dap-pkr-pas. Dalam pendedahan ini juga membuka sifat hipokrit melampau Khalid Samad dalam isu murtad dan HIMPUN. Dahulunya beliau di petik berkata:-
"... the whole of Malaysia will be Christianised , the latest by the year 2000..."
Sekarang 2011. Memang benar apa yang pernah diucapkan oleh Khalid Samad kerana ini PAS-PKR giat memberikan sokongan tidak berbelah bagi kepada gerakan kristianisasi Melayu di Malaysia. Selain amalan  mempertuhankan 'TUHAN -TUHAN GURU PAS' turut diamalkan oleh PAS ialah amalan TAHALUF SIYASI yang cenderung kepada HARAM tetapi diHARUSKAN oleh PAS. Kita melihat bagaimana TUHAN-TUHAN GURU PAS di seret oleh penyokong mereka sendiri ke jurang neraka. Di seru kepada semua umat Melayu Islam BACALAH!

Dokumen Ini Mendedahkan Mengenai Realiti Pergerakan Kristianisasi Di Kalangan Orang Melayu Oleh NPW Sebuah Kelompok KRISTIAN SOSIALIS RELIGUS.Seterusnya Didedahkan MODUS OPERANDI NPW MEMURTADKAN ORANG MELAYU. Turut didedahkan  mengenai manipulasi isu kristianisasi oleh pemimpin PAS seperti KHALID SAMAD & MAT SABU pernah MENGADAKAN PERHIMPUNAN / CERAMAH MENGENAI ISU KRISTIANISASI INI DI SITIAWAN PERAK DAN MENDAKWA KONONNYA 10 000 ORANG MELAYU BERJAYA DIKRISTIANKAN SUATU FAKTA YANG TIDAK BENAR SAMASEKALI.

Tapi itu dulu, sekarang PAS tidak lagi mahu memikirkan mengenai kegiatan Kristianisasi orang Melayu kerana sebenarnya mereka bimbang terperangkap dalam permainan licik mereka sendiri. Masihkah relevan perjuangan politik tanpa akidah PAS ini?
TEPUK DADA TANYA IMAN

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...