Ahad, 17 Ogos 2014

TAMAT SUDAH PERJUANGAN ISLAM PAS- TSKI MOHON MENGADAP SULTAN SELANGOR.

Demikianlah telah kepimpinan  pas tunjuk kepada semua bahawa perjuangan ISLAM dalam PAS sudah terkubur. Dan mereka yang tidak berfikir dan menuruti tanpa akal sihat sahaja masih mempercayai PAS perjuangkan Islam.

TSKI dikatakan akan mengadap Sultan selangor bagi memperjelaskan kedudukan terkini. dan bagi mendapatkan pandangan baginda Sultan.

menjadi bualan ramai mengenai versi apa yang berlaku dalam mesyuarat jawatankuasa kerja-mungkar PAS pagi tadi.

Tersebar satu copy n paste kenyataan daripada ustaz nasharuddin bahawa dalam pengundian hanya 10 dari 37 sahaja yang sokong TGHH menolak bini DSAI. Mat Sabu lead sidang media dan TGHH tak tunggu pun .. terus berlalu pergi.

[15:07, 8/17/2014] Ust Nasrudin :

Ana kecewa sgt2 hari ni. Enta cuba bayangkan drp 37 ahli mesy. hanya 10 org saja yg sokong DSHH. DSHH balik terus dan tak buat sidang media. Wajah sebenar Anwarinas kian jelas dlm PAS. PAS kini lbh takut kpd Anwar dan DAP. Jahanam PAS kalau terus begini.

[15:08, 8/17/2014] Ust Nasrudin :

Mat Sabu yg lead sidang media. Nampaknya kepimpinan PAS masih tak sedar diri lagi. Kesian kpd pendokong jemaah yg setia. Tanpa disedari perjuangan PAS kini dikhianati pimpinan sendiri

Tantawi telah menafikannya memgatakan ianya suatu fitnah.
tapi tantawi bercakap diatas kapasiti seorang politikus pakai serban yang telah berkata mungkar dan berbuat kianat. Maka sukar untuk menerima kesimpulan Tantawi tersebut.

Maka pada hari ini.pengundi yang mengundi Pas di Selangor dan PKR kerana bencikan UMNO; dikianati PAS-DAP-PKR.

Pada hari ini, dap pkr pas merampas dan mencuri hak anak watan selangor menjadi MB SELANGOR.

Dan pengundi DAP PAS PKR di selangor yang merupakan anak watan Selangor bertepuk tangan gembira hak mereka dinafikan dan dirompak depan mata mereka disianghari oleh politikus dap pkr pas?? Benarkah begitu atau
sebenarnya mereka mula tidak mempercayai politikus dap pkr pas.

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...