Khamis, 12 Disember 2013

Hidup Rasisma Melayu !

Kini semangat rasisma Melayu sedang bertembung hebat dengan semangt rasisma cauvinis kiasu DAP. Buat puak yg masih bermimpi mengenai sifar rasis..anda tak berpijak dibumi yang nyata. Semangat Rasisma Melayu perlu dikekalkan dan perkuatkan lagi. Rasisma Melayu tak.pernah menindas dan menzalimi atau mengambil hak sesiapa. 

Sedangkan semangat Rasisma Cauvinis Cinabeng DAP itulah yang menindas..mendiskrimimasi..dan menzalimi bangsa Melayu serta bersifat anti Islam. Malaysia selamanya ditakdirkan menjadi medan pertempuran antara Rasisma Melatu dengan Rasisma destruktif. 

Melayu tak perlu alah-malu atau takut dicap Rasis. Melayulah bangsa pertama didunia yang mengiktiraf dan menghormati hak bangsa lain atas semangat Rasisma Melayu. Budaya Melayu ..tulisan Jawi dan bahasa Melayu adalah adunan dari semua tamaddun terbaik didunia. Ianya lebih canggih dan lebih awal dari tulisan dan bahasa Cina.

Rasisma Melayu adalah mengenai toleransi.. timbangrasa..tolak dan beransur ... kebaikan .. asimilasi... dan kemanusiaan tanpa menjejaskan jatidiri dan kompromi agama Islam. Dunia Melayu lebih lama dan lebih advanced daripada peradaban China.

Rasisma Melayu adalah jawapan sebenar dan penyelesaian sebenar kepada intergrasi nasional.

Rasisma kiasu cinabeng DAP hanya mendatangkan lebih banyak masalah sosial dan tak akan berjaya menjadi asas kepada intergrasi nasional. Rasisma kiasu cinabeng tak mampu menandingi kehebatan Rasisma Melayu. Mana ada di Taiwan dan di Tanah Besar China atau di Republik Singapura mana-mana bangsa lain mampu hidup dibawah hegemoni Rasisma Kiasu cinabeng.

Sebaliknya..lihat di Malaysia .. bagaimana bangsa-bangsa lain mampu hidup mewah dan menjadi Tuan Besar diatas ihsan dan belas kasihan Rasisma Melayu. Sehinggakan parti politik seperti DAP PKR PAS mampu menjadinpopuler waima rakyat tahu ketiganya tak mampu bekerja untuk rakyat.

Sekiranya Rasisma Melayu dihapuskan..  Rasisma Kiasu cinabeng DAP akan membantutkan semua kemajuan dan intergrasi nasional secara positif dan konstruktif.

Rasisma Melayunperlu dikekalkan teus bagi memastikan kemandirian dan kelangsungan intergrasi nasional. Tanpa Rasisma Melayu ...bangsa-bangsa lain takkan mampu menjadi Tuan besar dan tauke besar.

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...