Isnin, 30 Julai 2012

JANJI DITEPATI DI MARAH DI BENCI.. JANJI DIMUNGKIRI DI PUJI MELANGIT?

YB Zul Menghentam Wartawan Malaysiakini Mengenai Tema Kemerdekaan. 
" Hanya Orang Penipu Sahaja Takut JANJI DITEPATI"

"JANJI DITEPATI" memang molek sangat dijadikan Tema Kemerdekaan. Soal Logo dan lagu Tema tak penting. Letak je lah apa-apa Logo (gambar goreng pisang ) atau lagu apapun jua. Yang penting ialah mesej 'Janji Ditepati' satu nilai universal yang di terima ramai. Buat apa nak kecoh mengenai Logo dan Lagu Tema?

Lantak pi lah kalau hanya setakat 'artwork' atau memang 'Logo Rasmi'. Hanya DAP PKR dan PAS amalkan semua janji dimungkiri.

Kena ingatlah yang mainkan dan pertikaikan Tema, Logo dan Lagu Tema ini pepuak pembangkang dan mereka yang selalu nak rendah diri dengan pembangkang. Kita pula jangan terlalu mengikut sangat rentak pembangkang nie, 

Pembangkang takut dengan Tema Kemerdekaan sebab mereka ini jenis manusia penipu, pembohong dan hipokrit. Terutama puak PKR, PAS dan DAP. 

Selama ini pun DAP lah yang paling rasis yang sentiasa bersikap melampau. DAP ini sebuah parti monyet dan kera, Semua perkara kebaikan di tolak oleh DAP sebab DAP ini memang bangsat ! Semua ahli, penyokong, pencacai dan pemimpin DAP adalah sehina-hina mahkluk. Mereka ini semuanya hanya layak duduk dalam lobang taik IWK sahaja. 

Matlamat DAP cuma satu sahaja yakni memastikan Agenda Zionis dan Agenda cauvinis menghapuskan dan menghalau semua Melayu dan agama Islam tercapai melalui pembohongan dan kesesatan PAS dan PKR.

Bagi mencapai matlamat busuk itu, DAP akan menghentam sebarang kebaikan yang di buat oleh Barisan Nasional dan UMNO. Budaya DAP tak pernah berubah sejak 1969. 

Pukimak Yang Cetuskan Tragedi 13 mei 1969 Kit Siang Anak Babi Haramjadah

YB Zulkifli pernah mendedahkan Lapuran MAGERAN mengenai kata-kata rasis dan tindakan rasis yang dilakukan oleh Kit Siang pada 11hb Mei 1969 yang sengaja mahu semua rakyat Malaysia berbunuhan sesama sendiri.. Kini sejarah itu Kit Siang hendak tutup melalui PAS dan PKR yang bahlol menjadi kuda tunggangan DAP. 

Berikut apa yang rakan bloger MIK dedahkan cabaran YB Zulkifli kepada Kit Siang anak babi rasis di dalam Parlimen:-
Saya mahu baca semula daripada Laporan MAGERAN, laporan rasmi yang dibentangkan menceritakan tentang Peristiwa 13 Mei membawa kepada perisytiharan darurat tersebut adalah kerana kebebasan bersuara yang sudah di luar kawalan.
Tindakan racist yang melampau dan ini antara tindakan yang didalangi oleh Yang Berhormat Ipoh Timur [Lim Kit Siang] dan parti beliau pada masa itu.
Saya mahu baca, biar rakyat dengar semula apa yang mereka kata pada tahun 1969 membawa kepada peristiwa 13 Mei. Slogan yang dibawa pada masa itu ialah ‘Malai Si’. ‘Malai Si’ ini maknanya “Mati Melayu”.
Kemudian kita lihat dalam himpunan-himpunan dan perarakan-perarakan yang mereka buat. Ini antara kenyataan yang mereka keluar pada 11 Mei, “Apa polis boleh buat, kita Raja. Buang sama polis Melayu” .
Pada 11 Mei di Jalan Bukit Bintang, “Mati Melayu, kemudian kita lihat dalam himpunan-himpunan dan perarakan-perarakan yang mereka buat. Ini antara kenyataan yang mereka keluar pada 11 Mei, “Apa polis boleh buat, kita Raja. Buang sama polis melayu”
Pada 11 Mei di Jalan Bukit Bintang, “Mati Melayu, sakai pergi masuk hutan”.
Pada 11 Mei Jalan Changkat Dollah, “KL sekarang Cina punya”.
Pada 12 Mei Jalan Ipoh, Jalan Tunku Abdul Rahman, “Melayu balik kampung, melayu sekarang tiada kuasa. Sekarang kita Cina sudah control.”
Di Jalan Khir Kampung Baru, depan orang Melayu ini kenyataan parti Yang Berhormat Ipoh Timur, “Melayu keluar…! Apa lagi duduk sini, kita hentam lu.., sekarang kita sudah ada kuasa…”.
Pada 12 Mei depan Balai Polis Jalan Pudu… “…..semua Melayu kasi habis, kasi halau semua polis.”
Pada 12 Mei. Okey nanti kejap lagi. Saya hendak habiskan. Biar dia faham. “Apa ini Melayu, kita sudah perintah dia negeri, ini negeri bukan melayu punya, mata-mata lancau….!”
Pada 12 Mei Jalan Canvel, “Butuh Melayu, Malai si, pergi mati Melayu…”
Pada 12 Mei Jalan Bukit Bintang, “Ini negeri bukan Melayu punya, kita mahu kasi halau semua Melayu.”
Perjuangan DAP ialah mahu melihat smeua rakyat Malaysia berbunuhan antara satu sama lain. Kerana itu DAP ialah parti Rasis yang sama seperi NAZI dan regim POL POT. Hanya orang bodoh , bahlol dan tolol sahaja mempercayai DAP dan Kit Siang adalah parti nak tolong Melayu dan Islam. 

Sebab itu lah filem TANDA PUTERA amat ditakuti oleh puak rasis babi DAP ni. Kit siang patut MOHON MAAF KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA GARA-GARA TINDAKAN DAN KATA-KATA BODOHNYA PADA 1969. 

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP MUSUH ISLAM & MELAYU 
PKR KAKI PENIPU
PAS TAK PERTAHANKAN AKIDAH  ISLAM & MELAYU 

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...