Selasa, 17 Julai 2012

ADUAN LIWAT, SIAPA PUNYA ANGKARA MELIWAT NIE?

Papa Gomo semalam mengejutkan semua rakyat Malaysia lagi dengan melaporkan seperti berikut:-
Gomo baru mendapat maklumat bahawa petang tadi ada laporan Polis telah dibuat keatas Dato Seri Anwar Ibrahim oleh seorang Mahasiswa dari Utara yang menyatakan beliau telah diliwat Oleh Pemimpin PKR pada malam sebelumnya.Tidak diketahui sama ada laporan tersebut benar ataupun sebaliknya namun yang pasti semua Kedutaan dalam Malaysia diminta untuk tidak melindungi Anwar Ibrahim jika beliau bertindak menyembunyikan diri sepertimana kes liwat yang terdahulu.
RBF pula merungut kerana terpaksa menjadi Kaunter Pertanyaan dan dimarahi tanpa sebab mengenainya dan menulis seperti berikut:
MONDAY, JULY 16, 2012
Laporan Polis Kes Liwat:Ada Pula Si Sengal Yang Telefon Marahkan Saya
Apa yang terjadi hari mengenangkan saya kepada setiap kali hari pengundian pilihanraya kecil. Kebiasaan pada hari mengundi telefon tidak akan putus-putus menerima panggilan. Apabila pusat mengundi ditutup dan saat menunggu keputusan, lagi banyak panggilan yang diterima bertanyakan perkembangan semasa dan keputusan. 
Hari ini bukannya hari mengundi, tetapi telefon saya tidak putus-putus menerima panggilan sejak petang tadi sampai lemah bateri bertanyakan cerita tentang laporan polis oleh seorang pemuda yang mengatakan dirinya diliwat. 
Ahli keluarga, sahabat handai, kawan-kawan, rakan taulan, dari seluruh negara semuanya menelefon bertanya perkara itu. 
Saya hanya boleh jawab, saya pun dengar begitu tetapi saya tidak tahu kesahihannya. Yang boleh sahkan mangsa sendiri atau pihak polis. 
Ada pula yang sengal telefon dan marah-marahkan saya kerana katanya sampai bila nak memfitnah dan sebagainya. Nak marahkan saya apa ke halnya ? 
Bukan saya yang kena liwat dan bukan saya yang buat report kena liwat.... Siapa yang buat report saya pun tak tahu.  Yang sampai ke pengetahuan saya dan yang saya dengar ada seseorang yang buat report dia diliwat. Itu sahaja.....
Kalau dah telefon orang tu beradablah sikit. Kau tanya orang, kemudian bila orang jawab kau marah pula...
Liwat ada banyak jenis liwat. Ada Liwat perbuatannya seksual yakni berlakunya penetrasi alat kelamin lelaki ke dalam dubur mana-mana individu termasuklah segala haiwan. Ini jenis liwat merujuk kepada kes jenayah seksual luat tabie' yang di hentam Anwar Ibrahim sebagai 'Perundangan Lapok'. Karpal Singh kata ' Suka sama suka tak berlaku jenayah liwat'. Pendapat Anwar Ibrahim dan Karpal Singh itu pula dipersetujui secara taqiyyah oleh PAS bila mengesahkan 'Boleh liwat dubur isteri'. 

Jadi buat apa nak marahkan RBF ? 
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...