Selasa, 5 Jun 2012

K-POP HALAL CAP PAKATAN.


Yang berjubah dan berkopiah itu sebenarnya sedang memberikan nasihat kepada Penganjur BERTAM NITE 2012 anjuran PKR bahawasanya PAS menghalalkan K-POP acara pentas malam itu kerana ianya mampu membawa anak-anak muda-mudi bertambah kuat iman mereka.
Jom kita saksikan K-POP HALAL CAP PAS.


TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum salam sejahtera buat semua facebookers sekalian...saya Khairul Nadzmi Bin Ramli mewakili AMKPP ingin menjelaskan mengenai video tarian pada majlis Bertam Nite anjuran PKR Pulau Pinang..disini jika anda menonton video itu jelas terpampang sedikit banner tertulis TARIAN TRADISIONAL seperti kami anjurkan dimana-mana majlis iaitu tarian India,Cina & Melayu..

amirul ilham berkata...

woi yang pon teruk sial tol la pkr babi ney

Tanpa Nama berkata...

Mari kita baca penafian untuk tutup KEMALUAN PGayR tentang Bertam Nite ni..... dari blog MiloBasi

Halim Hamid
as'salam ... tenang semua ...Ayah Jelaskan disini ... Ayah antara yang terlibat secara lansung dalam Program ini (SEBAGAI AJK dari PAS BERTAM), .... Program ini anjuran PKR BERTAM ... Ini adalah kesilapan Penaja (non Muslim) yang tidak peka dengan kehendak pengajur dan telah lari dari persetujuan dalam mesyuarat sebanyak 3 kali sebelum ini.. .... KAMI DITAWARKAN tarian tradiosional 3 BANGSA utama .. tapi TIBA2 MUCUL TARIAN INI ... ayah sendiri bergegas menghentikan persembahan ...... Kemudian : Tuan Haji Johari Kasim wakil pengajur memohon maaf dan mengesa pihak penaja menukar persembahan ... Kami amat kesal dengan isu yang tidak sewajarnya berlaku .. INI pengajaran bagi PKR agar tidak terlalu mengikut FAHAMAN lama mereka .. apa pun, ia telah berlaku ... ayah amat malu dan pihak penaja (Public Pavilion Holding sdn bhd) juga akan dipertanggungjawabkan ...SALAH tetap SALAH ... AYAH MOHON MAAF .. dan tak semua perkara dapat dikawal bila ada yg mungkin menyeludup masuk dalam program kami ... HARAP MAKLUM DAN MUHON JUTAAN AMPUN KEPADA ALLAH DAN semua para PENJUANG RAKYAT

--------------------------------------------------------------------

Ni majlis anjuran PGayR ke??? Atau anjuran PASBertam??? Baik punye jadi pencacai pencuci taik PGayR....

Tanpa Nama berkata...

Ni semua konspirasi UMNO.... hahaha

Tanpa Nama berkata...

Konspirasi UMNO bawak bapok buat persembahan sebab tau Nuar gerenti suka bontot bapok-bapok ni... hahaha

Tanpa Nama berkata...

PGayR suka buat taik sebab senang keluar dari bontot yang di suntut hari-hari oleh aljuburit. Yang tukang lapkan pihak PAS la... sape lagi.

PecahPalakMikir berkata...

salam perjuangan
Mohon tumpang berjuang dipautan blog hebat ini
http://pecahpalakmikir.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah...k pop halal cap pas.... maluweiiiii...maluuuu....

otai
subang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...