Ahad, 29 April 2012

ANWAR IBRAHIM BAPAK PEMBUNUH , AMBIGA IBU PEMBUNUH DI SOKONG OLEH MAJLIS PEMBUNUH,

 
THE BUNOH COUNCIL 
" We Kill Without Fear Or Favour"

LANCAU LAH MAJLIS PEMBUNUH MALAYSIA (dulunya dikenali sebagai MAJLIS PEGUAM- tapi kebanyakan peguam dah menjadi PEMBUNUH, yang lain dok diam bermakna turut bersetuju lah).

Malah perbuatan dan tindakan cubaan membunuh anggota polis turut di sokong kuat oleh bloger Pakatan Amneoworld yang sudah lama menjual maruahnya kepada setan Dajal Pakatan.


Tidak ada sedikit penyesalan pada perusuh babi kuning 3.0 di atas segala kerosakan dan keganasan yang berlaku. Sebaliknya mereka amat berbangga dengan tindakan keganasan yang mereka lakukan. Kononnya pihak polis membuli mereka. Pihak polis tidak mengusik pun mereka sehinggalah Unit Amal PAS merempuh kawad berduri.

SUPERIMPOSED PALING TOLOL.

Peserta BABI 3.0 Tidak Sampai Jumlah Sasaran

Hamba tak puas hati kerana nama rakyat dimanipulasikan oleh penganjur babi 3.0 sedangkan yang ramai hadir adalah ahli dan penyokong tegar DAP PKR PAS. Orang awam semuanya menjauhi perhimpunan revolusi haram babi 3.0 tersebut.

Jika di tanya kepada hamba mengenai BABI 3.0 / BUNOHAN 3.0 , terus terang hamba katakan BABI 3.0/ BUNOHAN 3.0 ADALAH KERANDA KEMATIAN & LIANG LAHAD BUAT DAP PKR PAS!

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

SETAN KUNING KEMBALI LAGI. BERSHITLA SGT ANWAR
& GANG TAIKNYA!

Tanpa Nama berkata...

MEREKA NI BODOH SEMUA. BUKAN SETAN CARI MEREKA TAPI MEREKA YG MENCARI SYAITAN. ANWAR SETAN NAMANYA.

Tanpa Nama berkata...

Selagi ketua-ketua syaitan tidak didakwa dan dibiarkan bebas menabur fitnah dan membakar semangat anak-anak syaitan babi kuning, selagi itu masalah ini akan berulang-ulang. Akan ada Bershit 4.0, bershit 5.0 .......

Tanpa Nama berkata...

GEMBIRA DANGAT ANUWAR IBRAHIM SEBAB BERITA SENSESI BERSIH 3 TELAH MENGUBURKAN LANGSUNG KISAH2 LIWAT, MAKAN AISKRIM DAN LAIN2....ITULAH MATLAMATNYA!!!
PENYOKONG2NYA YANG MENGGILA BABI MENMDEMO LANGSUNG TAK SEDAR DIRI, BANGSA SEDANG DIPORAKPERANDAKAN OLEH MUSUH2 NEGARA SEHINGGA HILANG RASA SAYANG KEPADA NEGARA MALAYSIA YANG TERCINTA!!! HILANG PERTIMBANGAN UNTUK MENGHORMATI MEREKA YANG BERJASA KEPADA RAKYAT!!! BERTINDAK SEMATA2 KERANA SESEORANG YANG TERANG2 TELAH HILANG MORAL, HILANG TAAT SETIA KPD UNDANG2 NEGARA, HILANG RASA SAYANG KEPADA BANGSA MELAYU ASAL-USULNYA DAN HILANG PEGANGAN PINSIP2 RUKUN NEGARA!!! SEMATA2 INGIN MENUNJULKAN SIKAP DAN BANGGA DIRI BAGAIKAN BERSULTAN DIMATA DAN BERAJA DIHATI!!!!!

PenganutPAS berkata...

Cakap banyak tak guna . Adakah Jabatan Peguam Negara akan bertindak??? Dengan bukti2 yang ada tapi tiada tindakan membawa pihak berkenaan ke mahmakah akan meletihkan rakyat . Patut ker pemimpim macam ni masih layak untuk menjadi wakil rakyat dari segi undang2 di Malaysia ??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...