Sabtu, 24 Mac 2012

AZMIN ALI IKRAR BELASAH MELAYU KOW-KOW.

 
PKR bukan Parti Perjuangkan Hak Melayu !

INGAT HAMBA NAK PERCAYA KE SETIAP PATAH PERKATAAN YANG KELUAR DARI MULUT HANCING AZMIN ALI? Beliau bohong je bila beriya-iya kata Regim Punah Ranah DAP PKR PAS berikrar akan terus jaga hak kepentingan orang Melayu tanpa abaikan kepentingan hak orang lain. Berikut petikan kata-kata pembohong Azmin Ali tersebut:-
"Pakatan Rakyat berikrar akan terus jaga hak kepentingan hak orang Melayu (dengan menjual seorang demi seorang maruah & kehormatan Melayu sedikit demi sedikit) tanpa abaikan kepentingan hak orang lain," dakwa beliau sambil menyelar ADUN Pembangkang mewakili parti Pengkhianat Melayu.
Hak Kepentingan Melayu yang mana regim punah ranah dap pkr pas telah ikrarkan untuk jaga dan pelihara? Mari kita kaji ....

Guan End: Pada hari pertama duduk atas kerusi rampasan Ketua Menteri Pulau Pinang dengan bangga berkata ' DEB SUDAH HABIS!"

Nik Aziz: Saya malu menjadi Melayu .....

Anwar Ben Israel: Ini negara bukan Melayu yang punya tau !

Wan Azizah: Kita menolak Ketuanan Melayu ... kita mahu Ketuanan Rakyat !

Kit Siang: Orang Cina Malaysia di diskriminasi dan di marginal .....

Hj Hadi: Melayu dan Islam adalah berbeza .....

Khalid G: Murtad bukan tanggungjawab kerajaan negeri ..... 

Azmin Ali: Kami sokong Buku Jinggay !

Teresa Kok: Suara azan bising lah waktu pagi .. kami nak tidur 

Kini Guan End telah menukar istilah 'Masjid' kepada 'Tempat Ibadah' dan mula memilik negeri semua tanah-tanah wakaf milik orang Islam untuk di jual kepada ornag bukan Islam. Ini berlaku sewaktu Azmin Ali sedang berbohong dengan nyata di dalam sidang DUN Selangor. Awat ingat sidang DUN Selangor ini kedai kopi je untuk jual temberang ?

Begitu juga apabila regim sosialis DAP mengharamkan penggunaan pembesar suara bagi bacaan al Qur'an sebelum masuk waktu Subuh. 

Turut diketahui tiada satu unit rumah kos mampu beli di bina oleh regim sosialis DAP di Pulau Pinang. Malah di Selangor sendiri pun Tidak Ada Sekeping Tanah Rizab Melayu yang dikatakan telah di jual dikembalikan semula kepada orang Melayu. Bahkan, tidak ada sekeping tanah pun di kawasan bandar-bandar utama di Selangor yang diwartakan sebagai Rezab Melayu yang baru. Harga hartanah di kawasan bandar di Selangor semakin melambung tinggi ! Diskaun pembelian hartanah tinggi dimansuhkan buat Melayu. Sebenarnya sikap para pemimpin regim Punah Ranah pas dap pkr ialah seperti di bawah ini ... tidur .. korek hidung dan main fesbuk ! Haparak lah berikrar untuk jaga hak kepentingan Melayu ! Melayu kena jual lagi ada ler tengok lah aset Yayasan Selangor dan PKNS sekarang ini !

 
 
 
 
TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...