Jumaat, 23 Mac 2012

ANAK NAZRI AZIZ JADI MANGSA FITNAH MEGA REGIM PUNAH RANAH.

 

NAZRI AZIZ, setelah berjaya membungkamkan segala bantahan dan rungutan kebudakan ahli Parlimen Regim Punah Ranah ke atas usul JTP LYNAS, sebagai membalas dendam kepada beliau, sudah muncul kiriman-kiriman di fesbuk oleh para penyebar fitnah mega regim punah ranah memfitnah dan cuba memburukkan beliau. Tujuannya hanya satu, semata-mata untuk mencemarkan kredibiliti beliau.

Dalam fitnah terbaru seperti di atas, anak lelaki Nazri Aziz telah dijadikan mangsa. Mudah kan penyebar fitnah menga regim punah ranah buat fitnah. Letak gamba porsche putih kemudian kata Nazri Aziz beli kete porsche beri kat anak lelakinya. Hanya bermodalkan gambar sebijik kereta porsche putih mereka memfitnah dan sebarkan persepsi kononnya kete itu di beli oleh Nazri Aziz dan menjadi milik anak lelakinya. Entah-entah itu kete Azmin Ali. Hamboi ... guna gambar ... pastu buat tuduhan ? Bila di tanya mana bukti ... mula lah diaorg meroyan mintak pula orang yang kena fitnah buktikkan sendiri ! 

Itulah caranya fitnah-fitnah yang dilakukan oleh regim punah ranah selama ini.Tapi kalau gambar nie pula? Yang dipercayai adalah anak Shamsidar dengan Anwar Ben Israel ?


 
kereta Ferari milik Azmin Ali (dalam bulatan)

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...