Khamis, 9 Februari 2012

KEBATILAN NYATA : MAKSIAT & AMALAN KAUM NABI LUTH a.s. SEMAKIN LUMRAH SEJAK PAKATANG BERKUASA.

TUMPUAN...pengunjung beratur untuk memasuki kelab malam terbabit.

KUALA LUMPUR: Berkucupan, berpelukan dan raba-meraba sesama lelaki sambil berjoget mengikut rentak muzik menjadi lumrah di ruang tarian sebuah kelab malam di ibu kota yang sering dikaitkan dengan tempat golongan gay berpesta.
Tanpa mempedulikan suasana panas, dianggarkan hampir 200 pemuda bersesak-sesak menari terlompat-lompat sambil meneguk arak, berpelukan dan berkucupan sesama mereka tanpa segan silu sebaik muzik dimainkan.
Sebelum ini golongan homoseksual sering dikaitkan dengan hubungan cinta sesama jantina hingga melakukan hubungan seks luar tabii, namun tidak banyak diketahui mengenai aktiviti hiburan mereka.
Berdasarkan maklumat, Harian Metro melakukan tinjauan pada awal pagi Sabtu lalu di sebuah kelab malam di ibu negara dan mendapati ratusan lelaki berusia 20 tahun menari serta berpelukan ghairah sesama jantina bermula jam 1 hingga 3 pagi.
Disebabkan terlalu seronok, mereka mengajak orang yang tidak dikenali menari bersama, malah dalam suasana sesak itu ada di antara mereka ‘kemaruk’ meraba lelaki lain. -Harian Metro 09/02/12
Amatlah dikesali mengenai lumrahnya amalan homoseksualiti dan lesbian yang semakin berleluasa tanpa sebarang campurtangan pihak berkuasa. Kemaksiatan seperti inilah yang mengundang pelbagai bala bencana dan malapetaka di kemudian hari.

Di tambah lagi dengan kenyataan-kenyataan pemimpin politik haprak seperti Anwar Ibrahim dan DAP rasis serta sikap menutup mulut pemimpin Parti Adat & Sukang mengenai kemaksiatan seperti itu. 

Bahkan, dipercayai sumber utama Gerang SelangorKusam diperolehi dari cukai-cukai dan pendapatan hasil pusat-pusat hiburan yang menjadi tumpuan dan pusat kegiatan maksiat sedemikian dengan hanya berbayar RM50 sahaja. 

Adakah kita umat Islam hanya mampu berdiam diri dan menutup mata sahaja? 

Dimanakah peranan kita sebagai umat Islam yang dikatakan sebagai 'Khairatuun Ummah?'

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...