Khamis, 24 November 2011

SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL HALAU MANGSA KEBAKARAN.

We, DAPIGSIAL DEMOCRAT SOCIALISTS are Super Duper RACISTS, We are Able To Fool everyone Because We Are Good In Manipulating PAS PKR Voters And Able To Make Chinese To Hate MCA and GERAKAN. WE HATE 1MALAYSIA BECAUSE IT IS THE MEDICINE FOR ALL RACIAL VICES THAT WE ARE SPREADING TO ALL YOUNG MALAYSIANS!

SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL. Tidaklah keterlaluan jika dikatakan bahawa DAPigsial adalah sebuah parti berkumpulnya para Supa Dupa Rasis rakyat Malaysia. DAPigsial dipenuhi dengan Supa-Dupa-Rasis Pemarah yang Supa-Dupa-Prejudis. Rasisma dan prejudisma bukanlah penyakit mental BARISAN NASIONAL mahupun UMNO tetapi penyakit mental dan hati tersebut dihidapi oleh semua pemimpin, ahli dan penyokong Pakatan Haramjadah. Pembawa virusnya adalah DAPigsial. Pemimpin, ahli dan penyokong Pakatan Haramjadah sememangnya 'berpenyakit'. Penyakit inilah yang sedang 'diperangi' habis-habisan oleh UMNO dan BARISAN NASIONAL melalui penawar 1MALAYSIA. Sebagai penawar dan ubat sudah tentulah ianya akan di tentang hebat dan tidak disukai oleh Pakatan Haramjadah (Pembawa virus penyakit) terutamanya Supa Dupa Rasis Dapigsial (Virus Penyakit).

Contoh jelas penyakit mental dan hati tersebut terlihat pada tindakan-tindakan serta pengucapan-pengucapan keterlaluan para pemimpin DAPigsial seperti Karpal Singh anak beranak, Lim Kit Siang anak beranak, Nga Kor Ming sepupu sepapat dan terkini Ng Wei Aik.

Ng Wei Aik memang terkenal dengan sifat supa dupa rasis turut dikenali di kalangan rangkaian kongsi gelap Cina Pulau Pinang. Pada 22/11/2012 lalu, Ng Wei Aik telah memaki hamun, mencerca, mengugut dan menuduh sepasang suami isteri sebagai pengkhianat negara dan penyebab kebakaran di sebuah lokasi kejadian kebakaran deretan 4 buah kedai di Jalan Gudwara, Pulau Pinang.

Si Supa dupa rasis itu menuduh sepasang suami isteri tersebut penyebab kebakaran sedangkan mereka hanya pergi ke lokasi kebakaran kerana mereka adalah pemilik salah satu kedai yang terbakar. Si Supa Dupa Rasis tidak melepaskan peluang keemasan mengambil kesempatan ke atas kesedihan yang sedang di alami oleh sepasang suami isteri tersebut dengan menuduh mereka secara melulu tanpa belas kasihan sedangkan mereka tidak bersalah apa-apa. Mereka telah di maki hamun, di cerca dan di ugut tanpa belas kasihan oleh si Supa Dupa Rasis sebagai penyebab kebakaran dan pengkhianat negara hanya kerana si suami berketurunan Bangla.sedangkan mereka dalam kesedihan dan pilu melihat kedai mereka terbakar.

Dengan angkuh si Supa Dupa Rasis mengherdik dalam nada berunsur ugutan "'Berambus dari sini dan saya akan keluarkan you dari Malaysia,You tidak boleh duduk di Malaysia' kemudian Yb Ng terus menuduh pemilik kedai sebagai pengkhianat negara kerana berkahwin dengan seorang rakyat Bangladesh (Afzal Hossain). 

Bayangkanlah kalau terjadi pada diri anda. Kedai anda terbakar, Hanya semata anda bukan seorang ahli  DAP PAS atau PKR anda di tuduh penyebab kebakaran. Tanpa usul periksa anda di tuduh sebagai pengkhianat negara kerana anda berkahwin dengan warga asing. Anda dimalukan di hadapan ramai orang. Tentulah anda akan merasa amat terhina dan amat malu. Betul tak? Tapi inilah yang terjadi dan berlaku. Semuanya kerana hasil didikan DAPigsial yang memeluk fahaman Sosialisma dan memperjuangkan Sosialis Religus. 

Sewajarnya, si Supa Dupa Rasis memberikan kata-kata memujuk dan menenangkan perasaan pasangan suami isteri serta menunjukkan rasa simpati. Sebaliknya si Supa Dupa Rasis terus saja memaki hanun, mengugut, mencerca dan membuat tuduhan melulu serta melukai hati perasaan pasangan suami isteri tersebut. 

KENAPA si Supa Dupa Rasis melakukan perbuatan yang TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN  kepada mangsa kebakaran berkenaan? Itulah salah satu cara/ kaedah/ taktik jahat lagi kotor DAPigsial melaksanakan Agenda Pembersihan Etnik Secara Berperingkat-peringkat di semua negeri-negeri di Malaysia yang mereka kuasai. 

Hari ini orang lain menjadi mangsa SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL, ESUK LUSA GILIRAN ANDA PULA. BAGAIMANA ANDA HENDAK MENYELAMATKAN DIRI ANDA DARIPADA PENINDASAN DAN KEZALIMAN DAPIGISIAL? 

MUDAH SAHAJA, SESEKALI JANGAN ANDA BERSIMPATI DAN MEMBERIKAN SOKONGAN KEPADA SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL YAKNI JANGAN UNDI PAKATAN HARAMAJDAH WALAUPUN ANDA SEORANG AHLI DAN PENYOKONG KUAT PAS ATAUPUN PKR.

JIKA ANDA MENGUNDI JUGA PAKATAN HARAMAJDAH MELAUI PAS DAN PKR KERANA SIMPATI ANDA KEPADA PAS DAN PKR KETAHUILAH BAHAWA ANDA TURUT BERSYUBAHAT DALAM AGENDA PEMBERSIHAN ETNIK SUPA DUPA RASIS DAPIGSIAL DI MALAYSIA!.  

ADAKAH SUARA NALURI HATI ANDA MAHU BERSYUBAHAT DALAM PENINDASAN DAN KEZALIMAN AGENDA PEMBERSIHAN ETNIK SUPA DUPA RASIS DAPIGISIAL?????


TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...