Rabu, 2 November 2011

KECEWA DAN HIBANYA KAK WAN JIJAH.


SEKSUALITI MERDEKA. Penganjurnya SUARAM dan MAJLIS PEGUAM. Pesertanya terdiri daripada 20 buah pertubuhan bukan kerajaan (PBK/NGO). Tujuannya mempromosikan kegiatan seks luar tabie'. Temanya ialah rakyat Malaysia wajib di paksa menerima golongan yang di laknat (mengamalkan seks luar tabie') oleh Allah swt dan oleh semua agama di dunia ini. Alasan mereka ialah golongan lesbian, homoseksual dan biseksual berhak disayangi dan menyayangi walaupun Allah swt melaknat mereka. Hak Allah swt hendak diletakkan di mana? Laman sesawang rasmi mereka ialah www.seksualitimerdeka.org 

Pesta Seks Bebas itu berlangsung bermula pada hari ini sehingga 13hb November 2011. Memang mereka amat biadap. Sewaktu umat Islam di negara ini mahu menyambut AidilAdha, mereka menganjurkan program yang jelas bertentangan dengan agama Islam. Hati uamt Islam seklai lagi terguris dengan perbuatan mereka menghina Islam. 

Kini amat jelas kepada kita bahawa politik kotor dan keji merupakan permainan pas-dap-pkr. Jangan terkejut jika PAS Pusat mengeluarkan pendapat bahawa mereka turut bersetuju dengan amalan homoseksual, lesbian dan biseksual di Malaysia. Tentu PAS Pusat akan mengatakan bahawa al Qur'an tidak melarangnya.Nampaknya, Majlis Peguam dan SUARAM sudah menghalalkan meramas neneng sesuka hati.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...