Isnin, 14 November 2011

CINTA YANG KAK WAN JIJAH TAK PERNAH DAPAT.

Ana .. Ante .. Wanita .. Jantey.. 

CINTA WANITA & CINTA SEJANTINA. Akaq Wan Jijah pernah meluahkan apa yang terbuku di dalam hatinya dalam ceritakakwan. Antaranya (yang Hamba paling suka) ialah rangkapan ini:-


Sebenarnya akaq Wan Jijah dah lama tau peel dan selera seks songsang bang Nuor cuma ye la sebagai seorang wanita biasa dah tentu dia hanya mampu mendiamkan dirinya saja. Pada 1995 sewaktu bang No masih menjadi TPM. Amatlah gemar dan menjadi kesukaannya melawat alta-almanya MCKK. Lagipun MCKK kan dalam perjalanan pulang ke Utara tempat akaq Wan Jijah dan Ceruk To'Kun. 

Kegemaran Bang Nuo ialah menyaksikan pertandingan debat, bahas dan pidato sambil-sambil itu matanya menjeling-jeling senyum-senyum kambing melihat scalon-calon "madu" buat kak Wan Jijah. Bermulalah sebuah kisah ... kisah belakang-belakang cuit-cuit sontot sontot suka suka seorang pelajar umur 17 tahun , pelajar cemerlang. Menerima jemputan ke pejabat TPM untuk menerima hadiah istimewa daripada bang Nuo. Berlakunya dalam cuti sekolah. Begitulah kononnya gosip tersebut.

Persoalannya adakah ianya mampu menghakis dakyah mengenai NFC? Rakyat hendak tahu kenapa NFC membeli sebuah unit banglo mewah dengan menggunakan pinjaman daripada NFC. Kita maklum bahawa rakyat sudah dikelirukan oleh Pornokeparat dalam isu tersebut. Namun PEMBALASAN WAJIB DILAKSANAKAN KE ATAS PEMBAWA CERITA DONGENG NFC. RASAKANLAH.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...