Ahad, 30 Oktober 2011

KALIPAH GUAN ENG KANTOI TAK BAYAR HUTANG KAIN BATIK KAK WAN JIJAH.

 Son-To-Father:

LGE: I'll promise you Dad, Before the end of my term, that buliding is yours, that also, and that , and that , and that, and that.

LKS: I'm So Proud of You My Son. Show me Big Money & Sexy TITS!BEBANAN HUTANG NEGERI PULAU PINANG. Terimakasih kepada GERAKAN kerana pandai sangat mengkritik pentadbiran LGE. Akhirnya bloger UMNO juga terpaksa bersusah payah membogelkan LGE. Berdasarkan kepada pendedahan MKP (matkilaupenang). Hairan sungguh kerana berkunjung ke Pulau Pinang selama tempoh anak setan laknatullah sang LGE mentadbir tidak ada sebarang perubahan yang nampak jelas kepada manafaat rakyat. Adakah ini bermakna hutang-hutang yang dibebankan kepada khazanah negeri Pulau Pinang merupakan pengumpulan kekayaan peribadi LGE dan kroni beliau? MKP menulis:-
Janji DAP dan pakatan haprak belum tertunai di Pulau pinang memberi bonus 6ribu setahun kepada keluarga bergaji kurang dari 6ribu sebulan.menyediakan 100ribu polis bagi meronda pulau pinang.lepas nie penang banyak dengan polis saja.hapus tol sungai nyior sampai kiamat pun tak boleh.Pembohongan DAP dan PR nie harus didedahkan kepada umum supaya orang sedaq apa depa dok buat.
Malas hendak komen banyak-banyak (sebabnya ialah biar GERAKAN, MCA, Pulau Pinang buat kerja lebih banyak) Sebenarnya banyak lagi janji-janji yang tidak tertunai oleh DAP. Cuma adakah tindakan akan di ambil terhadap dan ke atas DAP jika GERAKAN menerajui pentadbiran Pulau Pinang setelah UMNO berjaya merampasnya semula daripada DAP?

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...