Selasa, 21 Disember 2010

GEGARAN !!!! CERITA SEKS ADUN SELINSING PAS.

Video Pengakuan Saksi Utama Yang Telah Berjaya Menangkap ADUN SELINSING
Dengan Pasangan Zinanya Dalam Koc VIP KTMB KL-Tunpat


GEGARAN !!!!! CERITA SEKS ADUN SELINSING PAS
Blog PAPA GOMO dan FACEBOOKERS NADI RAKYAT telah  mendedahkan video pengakuan saksi utama yang telah menangkap YB USTAZ SAIPOL BAHRIN BIN MOHAMAD ADUN SELINSING dalam berkeadaan hanya memakai boxer bersama seorang bini orang yang bertuala merah sedang berbedak di dalam sebuah koc VIP 1 KTMB. Menurut Ustaz Saidi, YB Saiful dapatlah penampar free sebiji daripada dia. Apabila kejadian ini dilapurkan kepada Pok Nik, Pok Nik menutupnya melalui SOLAT ISTIKHARAH dan pembayaran wang tunai sejumlah RM 20,000.00 menurut sumber-sumber maklumat yang diperolehi. 

Sumber pendedahan ini adalah berdasarkan kepada sumber asal lagi asli yakni daripada mulut/lisan saksi utama yang merupakan orang yang terlibat sendiri dalam penangkapan ADUN Selinsing tersebut di tempat kejadian dan yang telah mengadu sendiri kepada Pok Nik lalu menerima jawpaan yang begitu mengecewakan dirinya. Kebolehpercayaan saksi utama ini tidak boleh dinafikan lagi. Segala bukti & keterangan terperinci, bolehlah menghubungi saksi utama sendiri sepertimana yang kami telah lakukan.


Saksi utama, Ustaz Saidi bin Hussin merupakan bekas Ketua Keselamatan DUN Semerak & Ketua Keselamatan Pondok-pondok seluruh Kelantan, Jawatannya adalah menjaga keselamatan. Dalam hal YB Saifol ini memang dalam tugasan Ustaz Saidi.Rentetan kejadian telah diceritakan semula oleh saksi utama. Ternyata PARTI yang selama ini membanggakan diri mereka sebagai berjuang di atas landasan ISLAM, telah melakukan perkara yang amat MEMALUKAN & MENGAIBKAN berkali-kali ! Pok Nik sendiri telah mengelak diri daripada mengambil tindakan yang sepatutunya dan yang dituntuti dalam syarak ISLAM. Perbuatan ini samalah seperti menolak Hukum Allah Ta'ala secara terang-terangan. Malah, dakwaan Pok Nik bahawa dosa penzina tersebut diampunkan oleh Allah Ta'ala jelas merupakan satu pendustaan kepada Allah Ta'ala. Siapa Pok Nik nak dakwa seperti itu ? Dia Nabi ke Rasul ke? Wali Allah Ta'ala pun tak berani nak buat dakwaan seperti Pok Nik dakwakan.

Terdahulu, Pok Nik telah secara terang-terang memberikan WANG TUNAI dalam keadaan & suasana yang menimbulkan keraguan semasa dalam pilihanraya DUN GALAS [gambar di atas]. Adakah ini jenis ISLAM yg hendak diperjuangkan dan dipertahankan? Mana Hj Hadi Awang? Nasharuddin ? Mat Awang Perak? Husam Musa? Mahfuz Bean? Salahuddin Ayob? Dr. Lo'Lo'? Khalid Samad? Lim Guan end? Lim Kit siang? Ronnie Liu ? Anwar Al Jubs? Azmin Ali? Zaid Ibrahim? Tony Phua? elizabeth Wong? Teresa Kok? Xavier ? Karpal Singh? dan semua pimpinan PKR DAPIGS & PAS? Tak nak buat demo ke ??????
BERANI & BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BN 
UMNO ITU ISLAM TULIN 
INGAT PAS INGAT ZINA


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...