Rabu, 14 September 2011

PAS 77SX: PERKARA YANG AHLI PAS WAJIB TAHU TRAGEDI BULAN GERHANA 121 MAT SYABU.

'NO KOMEN' ..Itu sahajakah yang mampu keluar daripada mulut busuk hancing Mat Syabu? Mulut yang sama berani menghina pengorbanan anggota Polis dan pejuang kemerdekaan negara? Mulut yang sama cabul semasa menggelarkan Anwar Ibrhaim ' Aljuburi'? Mulut yang sama menuduh Polis melanggarnya dnegan Pajero dan selepas itu tidak ingat apa-apa?Siapakah yang sebenarnya bertanggungjawab menyebarkan VCD perbualan talipon Mat Syabu dengan Normah si skandalnya? Tahukah ahli PAS bahawa Anwar Ibrahim. Kajilah dengan teliti. 

Isu penyebaran skandal seks dan perbualan fonseks Mat Syabu didedahkan oleh Mak Lempira. Bukannya didedahkan oleh mana-mana pihak di sebelah Barisan Nasional. 

Bagaimana pula Mak Lempira mempunyai akses kepada bahan-bahan tersebut? Dipercayai bahawa Mak Lempira memperolehinya daripada IKD (Institut Kajian Dasar) yang selama ini menjadi Kumpulan Pemikir Elit kepada Anwar Ibrahim yang di taja oleh KAD (Yayasan Jerman).

IKD sejak dulu lagi digunakan oleh Anwar Ibrahim untuk mengumpul maklumat-maklumat dna menyimpan fail-fail kejijikan para pesaing Anwar Ibrahim di dalam UMNO dan di luar UMNO. Mat Syabu merupakan salah seorang musuh utama Anwar Ibrahim. 

Seterusnya, apabila Anwar Ibrahim mula terasa terancam dengan peranan yang dimainkan oleh Mat Syabu sebagai perantara antara DAP dengan PAS yang sebelumnya ini dimainkan oleh Anwar Ibrahim maka mustahillah Anwar Ibrahim akan berdiam diri sahaja. 

Terutamanya apabila Mat Syabu berjaya memegang jawatan nombor dua terpenting di dalam PAS. Anwar menyedari bahawa peranannya sebagai 'Broker' antara DAP dengan PAS semakin tidak dipedulikan oleh DAP dan PAS. Apatahlagi kini Anwar Ibrahim menghadapi kes liwat yang bakal membawanya ke Sg Buloh untuk kali kedua. 

Anwar Ibrahim sudah tentunya amat licik dalam helah politiknya bagi memastikan kerjaya politik dan pembinaan Dinastinya berjaya. 

Kerana itulah, Mak Lempira dijadikan Batu Pemampan dalam pendedahan vcd fonseks Mat Syabu dengan skandal gelapnya. 

Jangan fikir ianya konspirasi UMNO kerana pemimpin-pemimpin PKR PAS DAP PSM ini bukanlah mereka yang takutkan Allah swt pun dan perangai mereka amatlah jelek. Mereka sendiri yang bersalah dan bukannya mana-mana pihak pun.

Nantikan pendedahan sterusnya oleh Papa Gomo.
Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...