Jumaat, 23 September 2011

AIBNYA KAK WAN JIJAH ...DR HOOGLAND SAHKAN BANG NUO MATI PUCUK!


The Unspiners dan Gelombang Wangsa Maju mendedahkan mengenai talian hayat terakhir bang Nuo untuk melepas dirinya daripada pertuduhan zina liwat buntot. Dalam kes jenayah seksual, pembelaan terbaik bagi mana-mana tertuduh ialah mengaku MATI PUCUK! Dalam bahasa kasar dan pasar, KOTEY TAK NAIK / BARANG TAK NAIK.


Dalam analisa mereka berdua, bang nuo akan memanggil Dr Hoogland doktor yang bertanggungjawab merawat dan melakukan pembedahan ke atas tulang belakang bang Nuo. Penyakit sakit belakang bang Nuo akan dijadikan alasan oleh bang Nuo bahawa adalah sukar baginya melakukan hubungan seksual. Katalain susah nak ereksi dan buat peneterasi kecuali jiak terdesak sangatlah. 

Keterangan Dr Hoogland boleh di sokong pula oleh keterangan kak Wan Jijah. Kak Wan Jijah boleh mengakui bahawa selepas bang Nuo menjalani pembedahan tulang belakang, mereka berdua tidak mengadakan hubungan seksual, Oiiit! dah kak Wan Jijah monopos. Mana nak main pun.

Mujurlah ada video ZINA SIAM dan ZINA CHINA DOLL bang Nuo. Apakata Dr Hoogland diberikan peluang menonton kedua video tersebut?


Sila baca lah artikel Gelombang wangsa Maju di sini BREAKING NEWS DR HOOGLAND SAHKAN ANWAR IBRAHIM MATI PUCUK ... Jangan lupa juga untuk klik pautan The Unspinners yang ada dalam artikel tersebut!

Kak Wan Jijah tambah malu dan aib oooiiiiiii .. bang Nuo tak bagi NAFKAH BATIN!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...