Ahad, 18 September 2011

AI 18SX: ANWAR ALJUBURI NGETOT DI SIAM BUKAN FITNAH???!


Bukan sekali atau dua kali , tapi berkali-kali ! Begitulah klu yang diberikan oleh perkumpulan bloger pro BN yang kini sedang hangat memperkatakan mengenai EDISI TERBARU KLIP VIDEO SEKS ALJUBURI. Kali ini bukan di Malaysia tetapi MADE IN THAILAND!

Gambar di atas di ambil pada skrin paparan sebuah lagi siri klip video seks Anwar Aljuburi di waktu, lokasi dan tarikh lain pula. Ianya terjadi pada 13hb Januari 2011. Dalam gambar tersebut kelihatan sesusuk tubuh badan seorang lelaki yang mirip dan menyerupai Anwar Ibrahim memakai jubah tidur sambil memegang talifon bimbit dan pengecas bateri talifon bimbit. 

Anda tentu ingat bahawa Datuk Eskay pernah memaklum kepada seluruh negara dan dunia dengan pertanyaan keada Anwar Aljuburi mengenai kegiatan tambahan yang dilakukan oleh Anwar Aljuburi semasa kunjungan beliau di Thailand. 

Anwar Ibrahim keletihan menepis klip video seksual pertamanya yang di rakam pada 21hb Febuari 2011. Apakah pula alasan dan hujah Anwar Ibrahim serta para pencacai tegarnya pada kali ini?

Apakah benar ada siri terbaru klip video seks yang membabitkan Anwar Ibrahim di ranjang dalam negara bernama THAILAND?

Sebelum pencacai tegar Anwar Ibrahim mahu menafikanya, cubalah tanya kepada Kak Wan Jijah dan Anwar Ibrahim sendiri DIMANAKAH BELIAU BERADA DARI 11 -13 HB JANUARI 2011 ?


4 ulasan:

C L J berkata...

Dia jawab gini:

"SUKA HATI AKULAA. AKU TAK NAK NGAKU ..."

Malaysian News today berkata...

Dear tuan, saya mengaitkan laman web anda.Saya berharap

anda tidak keberatan untuk menghubungkan saya kembali.
ini laman web sayahttp://mal

aysiannewstoday.blogspot.com/


Malysiannewstoday: Terima kasih..

JAS SALLEH berkata...

Malaysian News Today, ok bro saya akan lakukan pautan tersebut
terimakasih

CLJ ... hahahahha memang betoi tur!

Tanpa Nama berkata...

azizah kata 'dia ada bersama kami , err ..dia meeting , err ..dia tengah melancap , err..dia tengah ngentot , err ..dia dia dia aku tak tahu , dah mati kot !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...